Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To nie są rolki od napinacza klimy, tylko dod napinacza paska wielorowkowego (głównego)

Rolka napinacza klimy ma 65mm średnicy, a te mają 70mm, co nie znaczy, że się nie nadają :lol:

--

pozdrawiam

nelson

Opublikowano
Ja kupiłem samą rolkę więc dało radę. Dla chcącego nic trudnego. Ale wybór należy do autora. Wystarczy popytać. Linki może i nie są do tej rolki ale zawsz można użyc e-maila i napisać do sprzedającego co nas interesuje :)
Opublikowano

no i [BAD] zbita z wymiana dzisiejsza, zly napinacz mi przyszedl. Czekam na nastepny

kurde moze sie skusze na ten zwykly napinacz(70mm) skoro mowicie ze daje on rade, no i jest 2/3 tanszy od calego napinacza od klimy:)

Opublikowano

http://allegro.pl/bmw-e46-e39-e38-z3-z4-x5-rolka-paska-klimy-i-alter-i2802632253.html

kupilem taka rolke i okazuje sie ze ona ma taka tuleje dystansowa juz wprasowana z lozyskiem i ta stara tuleja gdzie sie wkreca srube mocujaca rolke nie wejdze mi bo jest przez ta tuleje 2mm mniejsza srednica otworu, i boje sie to wybijac mlotkiem czy co, bo pozniej sie okaze ze lozysko sie rozleci.

Opublikowano
no i pieknie, zrobilem jakies 150km i nic nie piszczalo po wymianie, a tu nagle gdy chce wjechac do garazu odpalam auto i dalej piszczy. polalem pasek woda i przestalo na chwile, czy to oznacza ze pasek jest do wymiany? i powinno byc ok?
  • 11 miesięcy temu...
Opublikowano
odgzewam kotleta, znowu mam problem z ta nieszczesna rolka rolka. Czy w napinaczu znajduje sie jakis olej, czy cos podobnego? bo jak chwycilem za ten pret, co wchodzi do napinacza, to polalo sie z niego cos takiego jak olej, tzn kilka kropli ucieklo. Zauwazylem tez ze ten pret mocujacy jest wytarty z jednej str. i pewnie dlatego lozysko padlo, bo rolka pewnie chodzila lekko po skosie. Kupie teraz samo lozysko i wprasuje w rolke, i bede musial gdzies dostac ten pret mocujacy.