Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam. Po zamianie z opon (właściwie kół) letnich (245/40/18 nie-runflat) na zimówki (205/55/16 runflat) cały czas wyświetla się czerwony wykrzyknik z oponą. Sprawdziłem ciśnienie - z przodu 2.1 a z tyłu 2.3 zgodnie z tabliczką obok drzwi. Zresetowałem czujnik (próbowałem przytrzymać, klikać dwukrotnie, na wyłączonym silniku, na włączonym) i cały czas to samo. Pomoże ktoś? Jeżeli temat był poruszany wcześniej to przepraszam z góry, ale nie jestem mocny w szukaniu...
Opublikowano
Piszesz, że robiłeś inicjalizację.. a wyskoczył Ci "ptaszek" przy niej :) ? chodzi o to, ze jak masz napis INIT naciskasz raz (tak jakbys wybieral tę opcję), po sek wcisnasz znow przycisk i trzymasz z 3-4 sek az pojawi sie ptaszek... sprawdz czy zrobiles dokladnie w ten sposob. Ja wymienialem felgi/opony ponad 1.5 tyg temu, a dzisiaj dopiero mi sie pojawila czerwona ikonka o ktorej piszesz, zrobilem INITa bo po wymienie zapomnialem i wszystko jest ok.

.