Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam ,przedstawiam wam moją betke jak w temacie 1.8 z gazem 116 km 2002 r

wyposażenie :

Bixenony

alufelgi 17

podgrzewane fotele

elektryka

klimatronik

kontrola trakcji

czujnik deszczu

czujnik zmierzchu

przyciemniane szyby

elektryczna szyba bagażnika

elektryczny szyberdach

hak

relingi

cc zamek

abs /esp

i inne

Edytowane przez dmkj
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Ma potencjał, więcej takich tu potrzeba.

Miał ktoś fantazję, żeby gaz do tego silnika zakładać, hehe.

Jedno razi konkretnie. E46 różni się od Poloneza tym, że można za free zakodować fabryczne światła do jazdy dziennej, tym bardziej, że masz czujnik zmierzchu (poczytaj o DRL). Nie trzeba do tego zakładać LEDów z marketu.

Opublikowano
co do drl, masz ksenony więc montowanie drl nie zmniejszy ci zacnie spalania ponieważ ksenony pobierają mniej prądu od tradycyjnych żarówek halogenowych, ale tak jak kolega wyżej napisał zakoduj sobie drl (długie światła będą ci się świeciły z zmniejszoną mocą), bo te led'y według mnie brzydko wyglądają.

Darmowa diagnostyka, programowanie - Nowy Sącz i okolice, kontakt PW

Moja galeria: http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=159&t=173808

BMW E46 320Cd CR EU4 Coupe

Scania 124l 420KM

Opublikowano

Całkiem ładny Turasek:) na +:

- xenon

- szyberdach

- stołki sportsitze, ale patrząc na kierownice...;/ strasznie brzydko ona wygląda kup na allegro rabrkę czarną RENOSKÓR - 7-8zł, dokup aceton i zrób porządek z kierownicą;/ Ja tak robiłem i robie w kilku autach znajomych kierowniki wyglądaja jak nowe i spokojnie 2 lata nic się nie dzieje - nie brudzi rąk ani sie nie wyciera, tzn. jak ktoś ma szorstie ręce to wszystko wytrze:) koszt niewielki a efekt naprawde super!!

Aha i do następnej sesji wyczyść dywaniki:D

Szerokośc:P

Opublikowano
tak na szybko, to taka jak moja z zewnątrz, ja mam inne koła i niżej gleby - tyle co przypatrzyłem to dziwi mnie rekin na dachu - kumpel z tym roczniku miał antenkę, ja nie mam nic, rekin jakoś nie pasuje
Opublikowano
tak na szybko, to taka jak moja z zewnątrz, ja mam inne koła i niżej gleby - tyle co przypatrzyłem to dziwi mnie rekin na dachu - kumpel z tym roczniku miał antenkę, ja nie mam nic, rekin jakoś nie pasuje

Może doczepiony..

Opublikowano
Zdjęcia ,które tu wrzucilem sa nieaktualizowane tz nie mam już tych lampeczek do jazdy dziennej , wycieraczki są oryginalne bmw ,futrzaki z pod lusterka zniknęły ,został tylko mały glód :)
  • 2 tygodnie później...