Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam,

buniek już przejechał swoje kkm, no i ponownie w stanie ograniczonej zdatności, wydaje mi się iż pękła linka od ręcznego, wczoraj w kanale ale prawie nic nie widać, tył do góry i w jednym kole jakby linka ocierała o tarczo-beben.

Czy wymienia się sama linkę? Jak to zrobić? jeżeli pękła tylko jedna linka to ręcznego całkiem nie będzie?

Opublikowano
Miałem to samo :D Chciałem na ręcznym popis strzelić i tylko "pęę" myślałem ze to linka.. zaczeło szurać.. ale patrze linka tam jest gruba jak palec.. i nowa o.O rozkręciłem bęben i cały mechanizm od ręcznego wraz z klockami wysypał się , a to co mi szurało to sprężynka, między tarczą a osłoną .. polecam taki sam zabieg ;] Rozwiązanie to jest jedno.. cały mechanizm i klocki nowe.. bo moje to po pro prostu rdza nie zjadła tylko opier***... a okładziny na klockach zanikły :D