Skocz do zawartości

BMW 330d po lifcie Warszawa - prośba do posiadaczy.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam w sumie bardzo nietypową prośbę do warszawskich posiadaczy 330d po lifcie. Planuje zmianę auta i powrót do marki po 2 latach :) Do tej pory miałem same benzyny (2x bmw i mercedes teraz), a chce się przesiąść na diesla. Do tego w życiu raz tylko siedziałem w e46, w taxi na tylnym siedzeniu. Stąd moje pytanie / prośba, czy znajdzie się jakiś miły posiadacz 330-stki, najchętniej w automacie, ale to drugoplanowo (sam chce automat), który by mi udostępnił takie auto, by się do niego przysiąść i zobaczyć, czy wysiedzę w "klekocie"? Myślę, że każdy wie, o co mi chodzi :) Po prostu chcę zobaczyć, czy dobrze będę się czuł w mniejszy aucie, konkretnie w tym modelu itp. (na razie miałem 5-tkę e34, teraz okular W210 - kolos w środku).

Z góry dziękuję za ew. pomoc i pozdrawiam, po w sumie dosyć długiej nieobecności, obiecuję poprawę, w końcu wracam do BMW :)

PS wiem, pytanie naiwne, i może dla niektórych śmieszne, ale cóż, nie każdy tak do tego podejdzie.

Takie sprawy tylko tam: viewtopic.php?f=69&t=200081

Opublikowano
widzisz kolego byłem na wekendzie w wawie i z chęcia bym Ci udostępnił autko żeby zobaczyć jaki ten "klekot" jest żwawy hehe. a jak nie to zapraszam do świętkorzyskiego na przejażdzke ;)
Opublikowano
Wejdz do mnie na stronę i w zakladce kontakt znajdziesz numer do Maćka z Warszawy , powinien pomoc....

Napisałem do Ciebie w tej sprawie.

ja mogę Ci ew. udostępnić X5 3.0 D ale to nie to samo lub e46 318i będziesz wiedział czego masz nie kupić :mrgreen:

Tak serio wal po komisach przejedź się a po samochód polecisz do niemcowni.

Fakt, x5 to zupełnie inna bajka :)

Czy ktoś chętny jeszcze się znajdzie?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.