Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam pali sie u mie w moim bmw f10 535 x drive kontrolka BRAKE FLUID z data 10.2001 jak to zmienic plyn jest nowy poniewaz zmienilem ale jak zmienic date ,podkreslam ze to nowy model f 10 ,do serwisu mam 200 km a jak wiecie za ta zmiane pewnie skasuja z 1000 ,po wjechaniu na kanal .W e 60 to prosta sprawa w f 10 niewiem jak to zrobic ,dziekuje i pozdrawiam.
Opublikowano
mozna sprobowac w nieautoryzowanym serwisie (stando, ew. jetronic we Wroclawiu) ale na marginesie kupowanie tak skomplikowanego auta z niepewnego zrodla i kombinowanie z przegkadami wyglada mi na powazny przejaw braku rozsadku i proszenia sie o klopoty...

---------------------

Born Most Wanted

Past:

E34 518 orientblau, A4 B5 2.8 V6 30V, E60 525d monaco , Vectra Caravan Cdti 150 KM F11 520d M Sport,, F10 535d M Sport

Future:

Far Far away F10 M5 Competition

Opublikowano (edytowane)

- naciśnij start, ale bez hamulca, zapalą się zegary

- przytrzymaj guzik po lewej stronie zegarów, pojawią się informacje serwisowe

- naciskaj aż dojdziesz do płynu h.

- przytrzymaj guzik po lewej stronie zegarów, termin się zresetuje

Musisz mieć ustawioną dobrze datę w samochodzie. Jeśli dalej pojawia się 2001 to może być mnóstwo innych rzeczy, bez podpięcia kompa nic się nie dowiesz.

* te czerwone woły to zrobił admin nie ja :)

Edytowane przez monogramus