Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam kolegow mam taki problem dzis rano pojechalem sobie na myjnie umylem autko postalo troche w cieplym garazu teraz otwieram dzwi od pasazera a domykanie wogule nie dziala.Pytanie co moglo pasc i jak to naprawic dodam jeszcze ze szyba otwiera sie i zamyka normalnie.
Byłe 318i coupe obecne 320i coupe radosc z jazdy.Nareszcie długo oczekiwane E46 kombi.
Opublikowano

Mnie z kolei działa to tak, ze przy otwarciu drzwi kierowcy, opuszczaja sie obie szyby tak jak powinny, przy otwarciu drzwi pasazera, gdy drzwi kierowcy są zamniete, opuszcza sie tylko szyba po stronie kierowcy. Zastanawiałem sie nad tym juz od dłuzszego czasu, ale do zadnych konkretnych wnioskow nie doszedłem, dodam jeszcze tylko ze normalne opuszczanie szyb i podnoszenie z przyciskow na k0onsoli działa normalnie i nie ma z nim zadnych problemow :worried:

Wiec podłaczam sie pod temat i także prosze o jakies wskazówki :)

Once you get locked in to a serious drug collection the tendency is to push it as far as

you can...

http://www.motostat.pl/user_images/2680/icon3.png

Opublikowano
U mnie nie dziala opuszczanie w drzwiach kierowcy. przyjdzie ocieplenie to trzeba bedzie sciagnac tapicerke z drzwi i zobacyc bo tam podobno jest jakis czujnik
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
bo tam podobno jest jakis czujnik

Nie podobno tylko na pewno! Poszukajcie trochę poprzez funkcję :search:, temat domykania szyb w E36 coupe przewijał się tu wielokrotnie

pozdrawiam

Paweł

Opublikowano
Do CRC: przy montażu alarmu nie oddzielił ktoś krańcowek na drzwiach i dlatego tak masz !

E30 325i '90

E36 325i Coupe '92

E46 320TD Compact '03

E46 320D Touring '02

E91 320XD LCI '09

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.