Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Jestem w trakcie montażu zderzaka M-Pakietowego z BMW E82 do BMW E87 przed liftem.

Zderzak już mam ale brakuje mi nerek.

Jakie nerki pasują do tego zderzaka bo sprzedawca od którego kupiłem zderzak twierdzi że nerki poliftowe z BMW E87 nie pasują.

Mnie wydawało się że są tylko dwa rodzaje, przed i po liftowe, ale najwidoczniej jestem w błędzie.

Będę bardzo wdzięczny za pomoc, bo nie chcę kupić nieodpowiednich do tego zderzaka.

Pozdrawiam

Opublikowano
Witam,

Jestem w trakcie montażu zderzaka M-Pakietowego z BMW E82 do BMW E87 przed liftem.

Zderzak już mam ale brakuje mi nerek.

Jakie nerki pasują do tego zderzaka bo sprzedawca od którego kupiłem zderzak twierdzi że nerki poliftowe z BMW E87 nie pasują.

Mnie wydawało się że są tylko dwa rodzaje, przed i po liftowe, ale najwidoczniej jestem w błędzie.

Będę bardzo wdzięczny za pomoc, bo nie chcę kupić nieodpowiednich do tego zderzaka.

Pozdrawiam

Są 2 rodzaje nerki po lifcie i przed liftem. Nerki przed liftem są od 2004 do 2007 bodajże marca, od końca marca czy początku kwietnia wszedł lift

Nerki po lifcie są do e87 od 2007 koniec marca i e82, jak je poznać ? u góry są zaokrąglone. Twój zderzak m pakietowy od e82 jest po lifcie, więc nerki będą zaokrąglone ;) i będą podchodziły z e87 po lifcie

Opublikowano

W takim razie nie wiem jakim cudem sprzedawca mierzył nerki po liftowe do tego zderzaka i mu nie pasowały?.

Skoro jesteś pewien na 100% to takie kupie.

Generalnie też wydawało mi się że jest tak jak piszesz.

W każdym razie dzięki piękne za pomoc.

Opublikowano
mam nerki do e87 z emki po lifcie ale musze je poszukac bo niewiem gdzie je dałem

Jeżeli masz je w ładnym stanie w rozsądnej cenie to poproszę o informację na priv.