Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przymierzając się do renowacji i malowania felg, natknąłem się w necie na coś takiego http://www.napraw-sam.pl/index.php/Ulotki

Zastanawiam się, czy jest to dobre rozwiązanie. Mam tu na myśli szczególnie lakierowanie preparatami w sprayu oraz szpachlowanie - myślałem, że robi się wspaw. Co o tym sądzicie, czy taki sposób malowania i szpachlowanie może dać estetyczny efekt, czy raczej należny używać profesjonalnych akcesoriów lakierniczych?

Opublikowano
Nie napisałeś czy masz doświadczenie w tej materii, wg mnie. tym sposobem jak i profesjonalnym narzędziami lakierniczymi, trzeba naprawdę umieć malować, również felgi, bez doświadczenia i pewnej ręki, nie sądze abyś był zadowolony z efektu :)
Opublikowano
Nie napisałeś czy masz doświadczenie w tej materii, wg mnie. tym sposobem jak i profesjonalnym narzędziami lakierniczymi, trzeba naprawdę umieć malować, również felgi, bez doświadczenia i pewnej ręki, nie sądze abyś był zadowolony z efektu :)

Doświadczenie mam, wprawdzie niewielkie, ale lakierowanie felg, to nie malowanie karoserii auta, jest to znacznie prostsze. Abstrahując jednak od umiejętności i doświadczenia pytam o efekty użycia takiej technologii. Zresztą nie wydaje mi się, aby ten zestaw przeznaczony był dla profesjonalistów. Wystarczy spojrzeć na objaśnienia. :duh:

Opublikowano
Panowie a czy możecie polecić jakieś miejsce w Warszawie do renowacji felg? Moje letnie koła się nieco porysowały :?

Kiedys byl taki punkt na Burakowskiej obok klubu Piekarnia. Ale niewiem czy jeszcze jest.