Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
Witam nie wiem czy w dobrym dziale piszę no ale mianowicie mam taki problem wczoraj wieczorem wracając do domu BMW zaczeło przygasać na gazie no i w końcu na swiatłach zgasło i nie chciała juz zapalić ani na benzynie ani na gazie po czekaniu dwy godzinnym na pomoc ponownie spróbowałem ja zapalić i odpaliła normalnie, paliwo dochodzi,świece nowe nie maja nawet tygodnia, czy moga to być cewki?? lub czujnik położenia wałka?? dodam że przez ostatnie dwa dni czasami zdarzało sie że musiałem ją długo kręcić żeby odpaliła. Edytowane przez pionier1991
Opublikowano
No ja mam dokłądnie to samo :mad2: przeczyść czujnik położenia wału, może Tobie pomoże...mnie już tylko wymiana czeka niestety

(OO=[][]=OO)

Jeżeli Bóg byłby za przednim napędem to chodzilibyśmy na rekach!

Opublikowano
Ten silnik inaczej pracuje na zimnym i inaczej na ciepłym dlatego mogą być różnice.

http://25.media.tumblr.com/tumblr_m9u4h0flHW1qarea0o1_500.gif

Posiadam sporo części z e34 na sprzedaż. Kompletny silnik M20B20.

GG: 12785321

Opublikowano
ale dzisiaj po całej nocy i połowie dnia odpaliła za pierwszym razem po chwili przełączyłem na gaz i zgasła :( i znów nie chciała odpalić a nie była pszecież nagrzana :mad2:
Opublikowano
no niestety u mnie też nie ma reguły...czasem przejadę 100km bez problemu a czasem po 30 muszę zgasić i czekać aż dychnie...najlepiej jakbyś miał coś na podmiankę to wtedy wiedziałbyś na pewno co jest grane. No ale tak jak mówie u mnie podobnie, błędu na kompie nie pokazało bo akurat wtedy wszystko było dobrze. Najlepiej skombinuj sobie na podmiane bo to jednak nie jest tania sprawa..

(OO=[][]=OO)

Jeżeli Bóg byłby za przednim napędem to chodzilibyśmy na rekach!