Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Miałem podobny objaw jak płyn był już stary i dodatkowo jak było zimno.

Teoria jest wtedy, kiedy wiemy wszystko, a nic nie działa

Praktyka jest wtedy, kiedy wszystko działa, a nikt nie wie dla czego

Na warsztacie łączymy teorię z praktyką: nic nie działa i nikt nie wie dla czego!!!

Cięcie plazmowe oraz usługi tokarskie http://ttcs.pll/

Opublikowano
Miałem podobny objaw jak płyn był już stary i dodatkowo jak było zimno.

Ja mam świeży płyn,ale dwa pierwsze obroty kierą zawsze idą ciężko podczas zimnych poranków

Ten post wyraża moją opinię w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym,ani każdym innym następującym po tym terminie.Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez podania przyczyny.
Opublikowano
rozwiązałem problem, problem polegał na tym krzyżak był zapieczony najpierw potraktowałem go wd 40 pomogło lecz na krótko więc nasmarowałem go... Zobaczymy jak to będzie w praktyce
Opublikowano
czy szybko działam ten problem mam już jakiś czas i szukam rozwiązania od momętu tej usterki sprawdziłem magiel oraz pompę i wszystko w najlepszym porządku został jeszcze krzyżak nie dawało mi to spokoju napisałem na forum a że jestem tu nowy nie wiem jak to wszystko tu działa poszedłem szukać przyczyny szukałem pod spodem zobaczyłem krzyżak przyrdzewniały więc go popsikałem zapaliłem i oczywiście banan na twarzy działa tak więc obczyściłem i nasmarowałem zobaczymy za kilka dni jak trochę pojeździ
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.