Skocz do zawartości

trzeszczy przy skręcie w lewo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam wszystkich.Mam taki problem,że gdy skręcam kierownicą w lewo słychać w kole po stronie kierowcy dziwne trzaski i ocieranie,jakby coś zardzewiało.Wczoraj podiosłem autko na lewarku i zauważyłem ze mam cały dół mokry i coś tam sobie kapie.Dolałem płynu do zbiorniczka bo troszeczke ubyło ale dzisiaj widze znowu pod auten pare kropli na asfalcie.powiedzcie koledzy co to może być pompa?mam e36 m50b25 pozdrawiam.
Opublikowano
  • Autor
Dziekuje za info koledzy jutro obejrze pompe. Jednak mam pytanie jakie są objawy gdy padnie maglownica?bo co do ilości płynu w zbiorniczku to dolalem tak ok.7-8ml to niedużo.czy sie myle?
Opublikowano

Jak dobrze pamietam to wchodzi cos ponad litr --1,200ml

Rozumiem ze zapomniales dopisac dwoch zer do tych swoich cyferek , wiec duzo dolales :wink:

"Bokiem Mijam Wszystkich " :D Bawarski Motor Warczy i Bardzo Mocno Wymiata

Moja bestia ;) http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=159&t=196786

Opublikowano
  • Autor
wiesz co to ja cos pomieszałem :mad2: bo dolałem 7 ml w takiej malej strzykawce tak ze do litra to taam sporo brakuje .mam nadzieje że uda mi się to opanować bo staram sie żeby to autko jakoś jezdziło,ale niestety dopiero się ucze bo to moja pierwsza becia :D i pomimo braku czasu,wiedzy i srodków już niezmienie marki bo jeżdzi się super.tygodniowo pokonuje jakieś 450km mam ją1,5roku zawiodła mnie raz akuś :oops: naprawde jestem zadowolony dużo pracy jeszcze przede mną ,ale dam rade.dzieki za pomoc