Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. w moim aucie mam takie oto najprostrze radio (foto nizej). w bagazniku mam do tego radia zmieniarke. i tu wlasnie jest moje pytanie. czy to radio w ogole obsluguje zmieniarke? bo moja cos nie chce dzialac i nie wiem czy powodem jest jej usterka czy moze brak obslugi przez radio :?

http://images35.fotosik.pl/1688/0cec93c16d295137gen.jpg

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano
Na prawdę nikt nie ma nic do powiedzenia w tej sprawie? Troche czasu minęło a tu nic. W sumie już o tym zapomniałem, ale jakby teraz się ktoś znalazł kto coś na ten temat wie to proszę o pomoc.
Opublikowano
... czy to radio w ogole obsluguje zmieniarke? [/img]

Obsluguje.

Przyciskiem MODE przechodzisz przez Radio/Tape/CD

Przelacz na CD,wyciag kasete ze zmieniarki i wloz ja spowrotem.

Po wlaczeniu zaplonu na ekranie radia powinie pojawic sie komunikat "CD check".Jesli jest ok.zacznie grac.Jesli nie to pojawi sie komunikat "No CD" / "No Cartrige"...

Nie jestem 100% pewien ale z tylu zmieniarki jest bezpiecznik.Tu moze byc problem.

Najlepiej,jesli masz taka mozliwosc podepnij ja do innego auta ze sprawna zmieniarka.To Ci rozjasni temat.

Death is easy-You don't have to do anything.Life is that You have to face.

bylo e39 m52b20,e39 m52b25TU,e39 m52b25,e36 m43b18,e39 m52b20TU,e39 m52b28TU,e46 m43b19TU