Skocz do zawartości

E46 Touring - bagażnik dachowy

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Opublikowano

Zapomniałem napisać, że nie mam relingów, dlatego takiego bagażnika szukam.

Niestety poza logotypem BMW i tymi informacjami podanymi w ogłoszeniu sprzedawca nie widzi żadnych numerów seryjnych. Powiedział, że kupił w serwisie BMW jako oryginały...

Opublikowano
Też bym wolał kupić relingi, ale generalnie będę tego używał max 2 razy w roku, a realnie to może raz do roku:) Relingi + bagażnik kosztują dwa razy więcej niż sam bagażnik i po prostu nie chcę w to inwestować bez potrzeby.
Opublikowano
Też bym wolał kupić relingi, ale generalnie będę tego używał max 2 razy w roku, a realnie to może raz do roku:) Relingi + bagażnik kosztują dwa razy więcej niż sam bagażnik i po prostu nie chcę w to inwestować bez potrzeby.

najlepiej znajdź kogoś kto ma e46 sedan / coupe, ściągnij zaślepki i porównaj gniazda pod bagażnik, jeżeli same gniazda jak i ich rozstaw (odległość między lewą a prawą stroną) będą takie same to ten bagażnik z aukcji musi pasować, rozstaw gniazd będzie nieistotny jeżeli bagażnik ma regulację rozstawu łap mocujących a rozstaw gniazd mieści się w zakresie regulacji rozstawu łap mocujących