Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
podłączyłeś interfejs bezpośrednio do komputera, czy może użyłeś jakiejś prześciówki, np, z USB na COM ?

podłączyłem bezposredio do compa silnik niby był ok ale niewyswietliło sie zadne dane o tym silniku a pozostałe "module does not responde"

Opublikowano
kolega piotrpz87 ma rację. Musisz kupić normalny interfejs z ADS.

popatrz co tutaj gość sprzedaje : http://www.maxbimmer.pl/f26/sprzedam-interfejs-diagnostyczny-ads-bmw-18483/

Wygląda na to, że brakuje CI jednego modułu :)

to niewiem po co ktos sprzedaje takie kabelki jak ja kupiłem. ajest mozliwosc dokupic samego ADSU i jakos to połączyc bez pchania się w koszty

Opublikowano

Dlatego za nim kupiłem takie cudo - poczytałem co piszą na tym forum.

Nie warto kupować interfejsów za parę złotych bo nie będzie to działało i szkoda nerwów.

Może kupisz sam interfejs z ADS ale tego już nie wiem - dzwoń do sprzedawcy może się uda.

Jak byłem u mechanika to za podłączenie chciał 50zł - nie wiem czy to drogo ale wolę odczekać i kupić swój.

Opublikowano
dzięki za pomoc szkoda ze wczesniej tak nie zrobiłem szkoda moich nerwów bo pięknie się przy tym owkurwiałem siedziałem przy tym chyba miesiąć myslałem ze to przez carsofta bo miałem jakiegos z neta co zajmował 11mega