Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam od 10 dni jestem posiadaczem f10 520d :D chciałem się dowiedzieć do kiedy obejmuje mnie okres gwarancyjny auto jest z 2011 roku 20.07.
  • Główni Moderatorzy
Opublikowano
2 lata od pierwszej rejestracji.
Opublikowano
A czy jak przyjade do serwisu to sprawdzają to jakoś po nr vin?Auto kupiłem w niemczech i poza książka serwisową żadnej karty gwarancyjnej nie widziałem.
Opublikowano
Tak... Będzie to widoczne w systemie gdy poproszę cię o kluczyk, podjedz do nich bo być może masz jakiś pakiet serwisowy lub gwarancyjny wykupiony dodatkowo.
Opublikowano
No to dobrze wiedzieć wcześniej jakoś nie miałem styczności z nowszymi autami jak brałem to 3latki hehe. :D Na co uważać i kiedy jezdzić na przeglądy?ostatni wpis przy przebiegu 25000tyś dwa tygodnie temu a teraz ma 27tyś moja buńka. :lol:
Opublikowano
Jak kupiles jako premium selection to jak psu buda nalezalo ci sie przedłuzenie gwarancji do 2 lat od daty zakupu. Ja 2 tygonie temu odebralem auto z 28.09.2011 i mam teraz gwarancje do 09.2014
Opublikowano
Jak kupiles jako premium selection to jak psu buda nalezalo ci sie przedłuzenie gwarancji do 2 lat od daty zakupu. Ja 2 tygonie temu odebralem auto z 28.09.2011 i mam teraz gwarancje do 09.2014

....ale jako opcja do dokupienia sprezentowana przez uprzejmego sprzedawcę? Czy jednak coś przeoczyłem w warunkach gwarancji?