Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Prosiłbym Was o opinię na temat auta:

http://otomoto.pl/bmw-320-bmw-e46-320d-150km-navi-17-cal-C26385210.html

Numer podwozia WBAAS71000FY09062

Kod typu AS71

Typ 320D (EUR)

Typoszereg E E46 (4FL)

Seria 3

Rodzaj konstrukcji LIM

Układ kierowniczy LL

Drzwi 4

Silnik M47DO1

Pojemność skokowa 2.00

Moc 110

Napęd HECK

Skrzynia biegów MECH

Kolor TITANSILBER METALLIC (354)

Tapicerka STOFF JACQUARD/ANTHRAZIT (H9AT)

Data prod. 2002-07-03

Dzięki i pozdro

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

1. Podgrzewana przednia szyba - tak dla jaj napisane, jeśli dobrze rozumiem.

2. Auto było u lakiernika. Miał pomalować przód, a w ramach zemsty pojechał też wszystkie listwy dookoła.

3. Do uzupełnienia nadkole lewe przód.

4. Plus dla sprzedawcy, że nie zaznaczył, że bezwypadek.

Cena niska, dowiedz się, co tam się z przodu działo. Bez dokładnych oględzin ani rusz.

Opublikowano

Wow, ale masz sokole oko ;) albo ja nie mam takiej wprawy heh.

No w rozmowie facet nic nie mówił o jakimkolwiek malowaniu/kolizji/stłuczce itd...

Jak naciskałem stwierdził jedynie, że w najbliższym czasie może być do wymiany dwumasa...

Tak czy inaczej dzięki za info ;)

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Co do oceny zdjęć, to możemy powiedzieć, co jest nie w porządku. Ty sam musisz natomiast zdecydować, czy auto dyskwalifikujesz, czy nie.

Mnie dwumasa nie przeraża. Zmieniasz raz i spokój na dłuższy czas. O ile się zamortyzuje ona w kilometrach, to ok.

Tu jeszcze można dorzucić, że te felgi z M-pakietu koło M-pakietu nigdy nie stały, tego wzoru nie produkowano oryginalnie w rozmiarze 17".

Opublikowano

Czyli nie tylko on ale i ten sprzedawca również ciśnie kit?

http://allegro.pl/nowe-felgi-bmw-m-pakiet-17-altavila-seria-1-3-raty-i2741673317.html

Jeśli się okaże, że auto było pomalowane bo miało niegroźną stłuczkę, która nie wpłynęła na jakość jazdy i podzespołów za tą cenę chyba opłacałoby się wziąć? ;) A może udałoby się utargować tysiaka za te wszystkie 'mankamenty' więc wtedy byłaby niezła okazja ;)

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Zauważ, że w aukcji gość pisze felgi model BMW m pakiet. Nigdzie nie informuje, że to oryginały, więc nie można mu zarzucić klamstwa.

Nówki ori kosztowałyby tyle samo, co w aukcji, ale za 1 sztukę, a nie komplet.