Skocz do zawartości

E36 Czy warto inwestować / Auto kultowe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

moja buła też ma najechane 200.000km. I wierzę, że faktycznie tyle ma. Całkiem niedawno zdejmowałem jeszcze oryginalny pasek wielorowkowy, rolki prowadzące (mimo rocznika 93 nie mają w ogóle luzu i kręcą się jak nowe). Środek niewysiedziany, czysty. Jedynie troche szmata wisi na lewym boczku.

Zdarzają się auta z niskim przebiegiem. Narzeczona ma VW polo 1.3 89r z oryginalnym przebiegiem 189tys. Auto sprowadzone w 94roku z przebiegiem 80tys. Większość czasu wóz stoi w garażu :)

Opublikowano
Co do przebiegu to nie będę dyskutował - ma 198.000 tyś i tyle. A co mam na udowodnienie to już inna historia ( uwierz mi na słowo że ma 198 tyś ).

Uwierzyłbym jak by to był papamobil :)

Niezależnie od faktycznego przebiegu, powodzenia przy sprzedaży.

• 2 tygodnie później...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Zarobić nie koniecznie. Chodzi o to czy jeżeli doinwestuję auto to czy po roku czy dwóch - znajdzie się ktoś kto je kupi.

Chodzi dokładniej o to czy z czasem e36 coupe w super stanie będzie nabierało wartości czy raczej nie bardzo ?!

Z czasem będzie na pewno, ale nie za rok czy dwa. Choc moim zdaniem dobrze utrzymany egzemplarz e36 juz nie tanieje.

spieszmy się kochac e36, tak szybko odchodzą...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

No ale cóż. Wystawiam po weekendzie za 5800 i zobaczymy co będzie.

Pozdro

juz po weekendzie. auto sprzedane?

Słuchaj jak Ci brakuje mocy a auto jest hiper-super dobre, to rób SWAP i wrzuc mu silnik 2.8.

spieszmy się kochac e36, tak szybko odchodzą...
Opublikowano

Auto sprzedane.

Kilka osób oglądało, ale było za drogo.

Koniec końcem przyszedł zdecydowany klient i kupił samochód.

Teraz czas poszukać czegoś mocniejszego - nie mniej niż 2.5.

Pozdrawiam

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Jak chcesz zarobić to nie rób przeróbek tylko doprowadź do idealnego stanu oryginalnej wersji. Cena takiego auta po przekroczeniu 20 lat w stanie jak z fabryki już rośnie a nie spada jak przy zakupie nowego. Popatrz na E30 i ich ceny w USA...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

No i kolejna Barbara zawitała do mojej stajni :)

Tym razem E32 730i z 1991r.

Mam nadzieję pocieszyć się tym trochę dłużej niż moją e36 ...;)