Skocz do zawartości

318i M40 bezyna+gaz niske obroty na biegu jałowym

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
Witam mam taki problem przy rannym od palenia auta mam niskie obroty wymieniłem już chyba wszystko co ma wspólnego z wolnymi obrotami a mianowicie czujnik temperatury cieczy do ECU silniczek krokowy, przepływomierz sondę labde jak mi pokazało błąd 201 wszystkie gumy był sprawdzane pod kątem zasysania lewego powietrza i tak dalej na diagnostyce komputerowej pokazuje zero błędów pomocy bo już rozkładam ręce i nie wiem co dalej . Edytowane przez spidi0510
Opublikowano
Miałem założony przepływomierz z m43 i jest to samo to wiec sprowadziłem sobie przepływomierz z Niemiec jest 100% sprawny i dalej nic myślałem ze wina krokowca ale u kolegi w aucie pracuje normalnie przy porannym odpalaniu obroty wskakują na parę sekund na 1400 chwile są na 1000 a później spadają na 600-700 jak się trochę moja bunia rozgrzeje to wszystko jest okej obroty są stabilne na poziomie 900.