Skocz do zawartości

Mokro pod dywanikiem pasażera, lewy tył, zdjęcia!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej,

posiadam e46 w sedanie 2000r. Podczas deszczu zbiera mi się woda pod dywanikiem pasażera, za fotelem kierowcy. To co zaobserwowałem świadczy o tym, że woda dostaje się jakoś drzwiami, uszczelkami, w każdym bądź razie górą, a nie od spodu auta. To są moje podejrzenia, przedstawię wam zdjęcia i proszę o pomoc. Miałem niedawno wymieniany mechanizm podnoszenia szyb właśnie po tej stronie co cieknie, ale nie wiem czy jest to z tym związane i nie pamiętam jak było wcześniej ponieważ auto mam od roku...

Opublikowano
pianka byla zrywana przy wymianie mechanizmu szyby więc może być coś źle podklejone. Zastanawiam się tylko jak woda może się przez to lać skoro jest to wygłuszenie od wewnętrznej części drzwi od razu pod boczkiem :roll: tam woda może grasować?
Opublikowano
w kazdym chyba aucie woda leci przez srodek drzwi i wylatuje otworami u ich dolu.zle podkleili pianke i wali woda przez tapicerke.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Mam na ten temat instrukcję w dziale Zrób To Sam.