Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Ciekawie zatytułowałeś wątek. Może coś z tym zrobisz skoro post jest o czymś innym ??
Opublikowano

wazne ze tytuł trafia

kto ma E30 wie o czym mowie

a co do zlotu to chyba dobry pomysł?

pozdrawiam

ps zmienie tytuł na zlot E30 :D

• Moderatorzy
Opublikowano
ps zmienie tytuł na zlot E30 :D

To nie gadaj tyle, tylko zrób to o co Cię moderator ładnie poprosił... :roll:

Pozdrawiam

Admin

Opublikowano
Zmieniłem temat. Rób prosze to o co Ciebie prosze. Bo bede nie miły :twisted2:
Opublikowano

" nie miły" pisze się "niemiły", czyli razem, jak masz ambicje na kontrolę forów internetowych to wypadałoby znać chociaż podstawy ortografii języka, którym się posługujesz. Nie chce być niemiły, ale zauważyłem, że na tym forum jest wielu moderatorów i administratorów, którzy regularnie robią podstawowe błędy ortograficzne. Nie to, żebym się czepiał, ale można chyba od Was czegoś wymagać Panowie, prawda? Jeżeli Wy czepiacie się o każde najmniejsze nawet naruszenie niepisanych zasad użytkowania tego forum to sami zadbajcie o poprawność językową...

Opublikowano

" nie miły" pisze się "niemiły", czyli razem, jak masz ambicje na kontrolę forów internetowych to wypadałoby znać chociaż podstawy ortografii języka, którym się posługujesz. Nie chce być niemiły, ale zauważyłem, że na tym forum jest wielu moderatorów i administratorów, którzy regularnie robią podstawowe błędy ortograficzne. Nie to, żebym się czepiał, ale można chyba od Was czegoś wymagać Panowie, prawda? Jeżeli Wy czepiacie się o każde najmniejsze nawet naruszenie niepisanych zasad użytkowania tego forum to sami zadbajcie o poprawność językową...

:cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :D :D :D :D :D :D :D :D

To była chyba najlepsza wypowiedź, jaką przeczytałem na forum od dawna :cool2: :cool2:

Opublikowano

:cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :D :D :D :D :D :D :D :D

To była chyba najlepsza wypowiedź, jaką przeczytałem na forum od dawna :cool2: :cool2:

No witam!

Nie wiem, czy pisałeś to ironicznie, czy szczerze, ale i tak się cieszę. Fajnie, że ktoś zauważył. A tak na marginesie to chyba choć trochę się ze mną zgadzasz, mam nadzieję?!

• Moderatorzy
Opublikowano
Nie chce być niemiły, ale zauważyłem, że na tym forum jest wielu moderatorów i administratorów, którzy regularnie robią podstawowe błędy ortograficzne.

Na tym forum jest wielu moderatorów i administratorów :?: Chyba pomyliłeś fora. Tutaj jest jeden administrator i tylko 4 moderatorów, którzy na tle zwykłych użytkowników tego forum posługują się polszczyzną na poziomie niemal literackiego Nobla :wink:

Ale mimo to chętnie zobaczę w których miejscach robię regularnie podstawowe błedy ortograficzne...

Ale skoro razi Cię nasza polszczyzna to sądzę że znajdziesz takie forum BMW gdzie administrator i moderatorzy piszą poprawniej... Powodzenia :cool2:

Na koniec: proponuję wrócić do sprawy której wątek dotyczy.

Pozdrawiam

Admin

Opublikowano

witam niewiem czemu temat zlotu budzi tyle konfliktów

To była propozycja?

ale widze ze zamiast pomysłu zrobienia fajnej imprezki rodzi sie konflikt

a tego w moim założeniu nie było

Acha i mam prosbe nie zmieniaj mojego tematu ok?

pozdrawiam

Andreass

• Moderatorzy
Opublikowano
Acha i mam prosbe nie zmieniaj mojego tematu ok?

Dlaczego?

Twój temat miał się nijak do treści zawartej w poście.

Moderator Cię poprosił o zmianę tematu. Zgodziłeś się i powiedziałeś że to zrobisz. Po czym minęło kilka godzin i nic się nie zmieniło. Więc temat został zmieniony na taki który coś mówi.

Więc dlaczego nie chcesz żeby moderator (który ma czuwać nad porządkiem na forum) zmieniał tu cokolwiek?

Pozdrawiam

Admin

Opublikowano
Witam

Kto jest za Zlotem E30?

Moze np kwiecien maj?

co wy na to?

Andreass, to co napisałeś powyżej zabrzmiało jak jakaś ankieta internetowa...mnie to wygląda na nabicie sobie posta...

Organizacja zlotu, nie jest sprawą prostą - pod słowem "zlot", rozumiem

kilkadziesiąt samochodów zebranych w jednym miejscu z jakimś -przynajmniej ogólnym programem, ludzmi którzy trzymaliby porządek (co nie znaczy, że miałaby to być firma ochroniarska) a to nie jest wszystko takie proste...

pozdrawiam

Opublikowano

Admin!Dlaczego?

"Twój temat miał się nijak do treści zawartej w poście.

Moderator Cię poprosił o zmianę tematu. Zgodziłeś się i powiedziałeś że to zrobisz. Po czym minęło kilka godzin i nic się nie zmieniło. Więc temat został zmieniony na taki który coś mówi."

- temat zmieniałem 2 razy

za kazdym razem ktos go usowa

wiec niewiem o co ci chodzi

widac ktos kto zminia temat nie ma wogole wyobrazni i chyba kompleksy albo mysli ze tą stronke odwiedzają ludzie o niskim poziomie inteligencji../.

Niech sie kopsnie na jakis kurs PR bedzie wiedział o co chodzi

pozdrawiam

Opublikowano

RoboCop!!

witam

organizacja zlotu morze nie jest prosta ale jest mozliwa wystarczy na początku chec zrobienia czegos konstruktywnego.

Nie chodzi mi o nabijanie posta jak to okresliłes.

a jesli naprawde pomysł jaki podsunołem jest dla odwiedzających ta strone problemem i podstawą jakiegos konfliktu to chyba nalezy o tym zapomniec i zdjąc temat z tapety

pozdrawiam Andreass

• Moderatorzy
Opublikowano
Admin!Dlaczego?

- temat zmieniałem 2 razy

za kazdym razem ktos go usowa

wiec niewiem o co ci chodzi

Ty nie zmieniałeś tematu. Ty zakładałeś nowy wątek. Nie rozumiesz różnicy między "zmień istniejący" a "załóż nowy"?

widac ktos kto zminia temat nie ma wogole wyobrazni i chyba kompleksy albo mysli ze tą stronke odwiedzają ludzie o niskim poziomie inteligencji../.

Niech sie kopsnie na jakis kurs PR bedzie wiedział o co chodzi

pozdrawiam

Tutaj nie zabawiamy się w PR. Tu zlot nazywamy zlotem, a pomoc pomocą.

A za takie teskty to pownieneś dostać ostrzeżenie. Jeśli Moderator Cię prosi żebyś coś zrobił to po prostu to zrób, lub wyjaśnij z nim sprawę na privie.

Wątek zamykam. Bo ma się nijak do zlotu/spotkania. Jak ktoś będzie miał konkretny pomysł na spotkanie właścicieli klasycznych E30 to niech założy stosowny wątek z istotnymi informacjami.

Pozdrawiam

Admin

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.