Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam serdecznie od dłuższego czasu mam problem z weba sto otóż wogóle nie odpala przy temperaturach dochodzących do minus 2 stopnie czy wiecie może panowie co jest tego przyczyna co sprawdzić. Przeczytałem wiele postów na ten temat ale nic konkretnego. Może macie jakieś pomysł. Proszę o rady
Opublikowano

OK, ale komputer nic nie pokazuje, żadnego błędu? Termometr w aucie dobrą temperaturę pokazuje?

Na jakiej podstawie twierdzisz, że webasto nie odpala (czy chodzi Ci o auto)? Chodzi rozumiem o webasto silnikowe - czy dogrzewanie kabiny?

Opublikowano
kolego powiem ci swoj problem chodzi mi o dogrzewanie silnika wiec jak zapalam auto i np zgasze je za pol minuty to nic nie slysze zeby mi burczalo a powinno odpalic sie te dogrzewanie a temperature pokazuje dobra termometr
Opublikowano
Szklana kula mówi że trzeba się pod kompa podpiąć bo może być sterta powodów, od choćby spalonego sterownika poprzez uszkodzoną świecę, pompkę(jedną z wielu) albo czujnik. Może też być za mało paliwa w baku albo za slaby akumulator. Najprawdopodobniej webasto po kilku nieudanych próbach załączenia się (chyba 3) przeszło w tryb awaryjny.