Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam wszystkich serdecznie. Jestem szczesliwym posiadaczem E46 Coupe 330Ci od jakis trzech miesiecy i chcialbym zamontowac instalacje gazowa. Moj problem polega na tym ze nie znam zadnego warsztatu ktory specjalizowal by sie w BMW. Dlatego mam pytanie: moze ktos zna jakis dobry (sprawdzony) warsztat w wojewodztwie Opolskim? pozdrawiam wszyskich posiadaczy BMW i z gory dziekuje :D
Opublikowano
W brzegu jest gość który ogarnia gaz w bmw zapytam ziomka o nr telefonu dam Ci go na priv.
BMW E46 320i
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
Hej czy ja też mógłbym dostać numer do tego magika od gazu w Brzegu , też będę chciał przerobić na gaz , niebawem jak zmienię z klekota na benzynkę .
http://img845.imageshack.us/img845/904/logoqlq.jpg
Opublikowano

Proszę bardzo ! Polecany przez mojego ziomka, ja nie mogę do niego jeździć bo mam jeszcze gwarancję do grudnia na gazownie .Ale po gwarancji jak najbardziej bo gazownicy z BRC Radwanice przenieśli się do Oławy do przydomowego garażu (lipa jak :duh: nic zakładasz w fajnym warsztacie ,piękna hala, wszyscy mili ,pełna kulturka a tu nagle mierny garażyk ) wszystko co byś nie robił poza gwarancją to 100 minimum (wymiana filtrzyka po 15 000 tys km wartego max 10pln) a jak czegoś nie ogarniają to "Panie weź pan to sprzedaj" mój szwagier też tam zakładał do zafiry i też był z 10 razy na różnego rodzaju kalibracjach i wymianie wtryskiwaczy. Nieprzyjemny szef zawsze to wina Twojego auta a nie jego instalacji , pomimo że na benzynie po pierdziela aż miło. Nie mam tylko zastrzeżeń co do jakości wykonania wiązek el i puszczenia wężyków, reduktora, komputerka ,wlewu lpg i samego przełącznika pod tym kontem są profesjonalni . Ale instalacja Zavoli to lipa niby średnia półka ale moje bmw i opel szwagra jej nielubi .

http://panoramafirm.pl/opolskie,brzeski,brzeg,w%C5%82adys%C5%82awa_%C5%82okietka,26/auto_gaz_expert_piotr_kadlubowski-alsbim_pra.html#tab

BMW E46 320i
Opublikowano

Witam ogólnie to jestem z pomorza ale podepnę się po temat. Za BRC dużo wołają a jest mocno przereklamowany.Kuzyn w siódemce v8 zakładał 6000tysi cały czas jakieś regulacje niedomagania ogólnie biedne oprogramowanie tzn ustawienia sterownika

Drugi przykład szwagier s-klasa 500 v8 to samo gaz 7tysi to samo co chwilę chek regulacje .Zakład jeden z lepszych w polsce a na pewno na pomorzu jakieś tam nagrody itp.

Teraz do sedna sprawy ma e46 330xi do mnie wołali 4200 ale założyłem staga 300plus w innej firmie za 2700 .Auto chodzi rewelacyjnie jak dla mnie nie czuję różnicy na gazie czy na benie,choć pewnie jakiś tam spadek jest nie ma co się oszukiwać.Ponadto sterownik podobno jest lepszy od brc ,ponadto w stagu są opcje np "ciepły start"

silnik jak jest ciepły odpala na gazie nie pali tyle benzyny.Druga fajna opcja to podgrzewanie wtryskiwaczy gazowych silnik po odpaleniu zanim przejdzie na gaz rozgrzewa wtryski gazowe.W brc jak się kuzyn pytał żeby mu takie opcje włączyli to zrobili wielkie oczy takich opcji nie ma.Dlatego polecałbym Ci poszukać firmy co zakładają staga a na pewno będziesz zadowolony.

pozdro