Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam klubowiczow!!!!! panowie mam 520d 2007 rok po lifcie moje pytanie jest takie, czy po wylaczeniu silnika i zamknieciu auta powinny podswietlac sie pokretla klimatronika, swiatel, przyciski szyb, radia itd jeszcze jedno : od czasu do czasu po uruchomieniu silnika z rana pojawia sie komunikat na kompie ze cos chyba nie tak z akumulatorem...
Opublikowano
Nie tak nie powinno być , jaki to komunikat dokładnie ? , odpytałeś auto co do błędów ?
Opublikowano
no tak jak myślałem -wysoki stopień rozładownia baterii ja bym w pierwszej kolejności odpytał auto co do błędów jeśli nie masz takiej możliwości to na początek sprawdź moduł w bagażniku MPM taki mały moduł jedno złącze będzie na nim pisało MPM czy przypadkiem nie jest zamoczony .... i daj znać pomyślimy dalej , po prostu któryś z modułów nie wchodzi w stan uśpienia
Opublikowano
patrzylem w bagazniku z prawej strony tam gdzie ako, z lewejtakze i w srodku pod kolem zapasowym wszedzie jest suchutko, a tego modulu nie znalazlem :?
Opublikowano
numer Modułu A16021

Kolega seta8383 ma samochód z 2007, tam już nie ma MPM przeciez to 2007 i do tego LCI.

Co do świecenia się przycisków, czy po uśpieniu przyciski nadal święcą?

Opublikowano
pod kolem zapasowym sa dwa moduly w kolorze bialym i jeden czarny ale na zadnym nie jest napisane mpm, co do swiecenia to po zamknieciu auta podswietla sie praktycznie wszystko to co swieci sie po wlaczeniu swiatel, czesem tylko gasna pokretla climatronica