Skocz do zawartości

Bateria problem rozladowana

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam bmw e36 1.8

Mam problem z akumulatorem pozyczam już trzeci akumulator i kazdy po dniu sie rozładowywuje... po naładowaniu pod prostownikiem wytzrymuje z 5-6h i znowu pada odpale auto normalnie odpala pojade na miasto zgasze auto i juz nie chce odpalic :( gdzie szukać problemu?

viewtopic.php?f=68&t=120678

Opublikowano
mi się rozładowywał po 48h i była to wina lampki w bagażniku bo niestety nie gasła, więc może popatrz u siebie na oświetlenie lub alternator będzie złom:)
Opublikowano
Witam. Skoro wymieniasz akumulatory i nie pomaga to przyczyna leży w innym miejscu. Zacznij może od pomiaru prądu ładowania. Zrobią ci to za kilka złotych w kazdym warsztacie. Pzdr.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Zmierz pobór prądu na postoju, moim zdaniem coś pożera prąd. Jakiś wzmacniacz źle zamontowanym, jakieś swarcie na kablech lub awaria rozrusznika lub alternatroa. Wszystko do mierzenia miernikiem za 30 złotych.

PZDR>

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.