Skocz do zawartości

zlece wymiane amortyzatorow M57 Bielsko-okolice

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam.jak w temacie.szukam kogos kto mi ogarnie wymiane amorkow.l i sworzni.i jaka cena uslugi tyl i przod.
Opublikowano

1. Popraw tytul

2. To nie jest dzial na takie pytania.

3. Co ma silnik do amorow i sworzni?

4. Popytaj znajomych o solidnego mechanika w Twojej okolicy. Same sworznie wahaczy przednich (bo domysac sie moge, ze o nie chodzi) sa niewymienne. Musisz kupic cale wahacze, polecam lemfordera. Amortyzatory kyb, sachs, bilstein. Wszystko kupisz na http://www.czescidobmw.pl. Ja wymienialem sam te wszystkie elementy, wiec nie trzeba miec wyjatkowych narzedzi czy umiejetnosci. Zrobi to KAZDY mechanik.

Opublikowano

szkoda ze zaczynaja sie chlodne dni. Zaprosilbym ciebie na piwo i bysmy sobie poradzili. Jesli chodzi o sworznie, zanim je kupisz i mechanikowi zaplacisz to juz wydasz wiecej niz wahacz kompletny jest wart :duh:

Moja rada, zawiecha E39 z przodu nie jest skomplikowana, mechanik za wymiane wahaczy i amorkow wezmie od ciebie jakies 400-450 juz razem z geometria (tak dla bezpieczenstwa, ale z tego mozna zrezygnowac. Zaoszczedzisz jakies 150 zeta). Jak nie masz kawalka garazu i solidnych narzedzi to sobie odpusc i daj mechanikowi zarobic :mrgreen:

Jedna uwaga: patrz mechanikowi na rece, dokrecenie srub wahaczy i mcphersona musi sie odbywac jak auto stoi na kolach i jest dociazone wg ksiazki. Inaczej cuda beda sie dziac. pozdrawiam

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.