Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zarejestrowani
Opublikowano

Lewa kurtyna jest tylko jedna ;) Co do napinacza to się nie uszkadza tylko wystrzeliwuje ;)

A co do pytania: cholera wie... jak były zapięte pasy to raczej powinien wystrzelić (sprawdź na kompie).

Opublikowano

Sprawdz czy jest "zwinięty" łatwo zauważyć.

Przy kurtynach zazwyczaj nie odpalają napinacze.

Pamietaj o wymianie klemy pirotechnicznej. I życze powodzenia w poszukiwaniach kurtyn i podsufitki bo to cięzki temat, miałem dwa takie kpl i sprzedały sie w dwa dni.

Opublikowano

Od strony kierowcy jest niżej więc napewno go napieło. Kurtyna kosztuje do E87 250-500zł, a do E90 150-300zł hmm... wyglądają tak samo na zdjęciach. Czy to tylko moje złudzenie :?: O co chodzi z klemą ? Bo auto odpala.

Dzięki

207GTI (175THP) na tor

Tutaj klik: http://www.peugeot207club.pl/viewtopic.php?t=5609

VW Golf mk5 1.9TDI ASZ + GTD1752 (daily)

BMW E46 320D ///M (od czasu do czasu)

Opublikowano

Kurtyna do bmw e87 kosztuje od 400-500zł jak znajdziesz za 250 to ja kupie nawet sto. Do e90 sa zupełnie inne kurtny. tak samo jak do e81 i e82 wiec trzeba uwazac co się kupuje.

Klema pirotechniczna na sto procent odpalona tylko ktoś ja wbił na miejsce zeby auto odpalało.

A skoro napinacz jest krótszy to do wymiany na pewno.

• Zarejestrowani
Opublikowano

Bronx, to może ja od Ciebie kupiłem tą podsufitkę? ;) To prawda, że jest ciężko, ale ostatnio trochę ich było na allegro. Generalnie w razie czego można kupić w serwisie, ceny na allegro są bardzo zbliżone do nowych z serwisu.

Jakby ktoś chciał to ja mam swoją starą podsufitkę, podklejoną - może kiedyś się zbiorę, żeby ją wystawić na allegro. Jakby ktoś chciał mieć oryginalne wnętrze i obszyć sobie podsufitkę jakimś ciekawszym materiałem to jest całkiem fajna alternatywa.

Co do kurtyn to dokładnie kosztują 400-500 zł (tak naprawdę do kupienia za 450 zł).

Damianz rozumiem, że kupiłeś auto po wypadku. Blacharka była zrobiona, zanim kupiłeś? Jeśli tak to koniecznie podłącz pod komputer - będziesz miał czarno na białym, co musisz kupić. Bo może się okazać, że jeszcze czegoś brakuje. Co do foteli - dziwne to co piszesz, nie było raczej w 1 opcji bez poduszek bocznych (tym bardziej dziwna byłaby to opcja - z kurtynami, a bez poduszek bocznych). Jak możesz to wstaw zdjęcie foteli ;)

Opublikowano

Moze nawet ode mnie:)

Teraz tez mam jeden taki komplet do sprzedania.

Kurtyny czesto odpalają bez poduszek bocznych - przy uderzeniach z przodu. Ja spotkałem sie z sytuacją gdzie przy lekkim uszkodzeniu w belke odpaliły poduszki przednie i obydwie kurtyny. I wtedy oczywiście napinacze i kelma do wymiany.