Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, posiadam BMW 318 113KM 1991r. GAZ+BENZYNA

Mam problem otóż jechałem przez pola i chciałem zawrócić to mocno kierownica w lewo i gazu chyba za duzo dałem :P i byl wystrzał z tłumika auto zgasło na gazie wgl. już nie odpala na benzynie odpala, ale spadają obroty i gaśnie, jechać się da ale muszę utrzymywać obroty powyżej 1000.

Podpowiedzcie gdzie tkwi problem i czy wgl. opłacalna jest naprawa :P

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

To nie był strzał z tłumika, tylko strzał w dolot, pewnie spadla guma o przepływomierza lub uszkodziło przepływomierz. Sprawdź cały dolot i czy klapka w przepływce działa dobrze. Później sprawdź świece i przeowdy, bo tak od sobie gaz nie strzela.

PZDR>

Opublikowano
jest na to rada-zmienic wlasciciela pojazdu :lol:

no tak zajechac auto a potem wcisnąć komus bubel

i palić niemca że wszystko super :mad2:

Opublikowano
NIE JEST DOBRZE GDY KOLEGA Z KOLEGI SIE SMIEJE A NIE POMAGA I MU DOCINA ZACZYNA MNIE WKURW... TO FORUM I JEGO MODERATOZY I RESZTA KOLEGOW KTORZ TWIERDZA ZER ZNAJA ODPOWIEDZ NA KAZDE PYTANIE ZADANE NA TYM FORUM - NIE TEN GLUPI CO SILY SWOJE PRZECENIA TYLKO TEN CO NIE POTRAFI POMUC DRUGIEMU A W DODATKU Z NIEGO DRWI I SIE SMIEJE NIE LADNIE :nienie: :nienie: :nienie:
jedynakk