Skocz do zawartości

Dziwna zagadka z navi 16:9

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Daj znać w temacie co to było

Będzie wiadomo dla przyszłych pokoleń :lol: :lol:

W razie pomocy pisać na PW,bo nie śledzę wszystkiego na bieżąco
Opublikowano
  • Autor
Oczywiście, że napisze co to było jesli tylko kolega naprawiający powie:) może będzie mozna nawet gdzieś tam u nich poczekać:) to chętnie bo nie uśmiecha mi się godzinę wracać do domu;/
Opublikowano

Hey!

Ja mam identyczne objawy jak kolega Matias...Tyle, że w MK2 w e39. Ja bym stawiał na wzmacniacz sygnału albo na antenę...

Matias koniecznie daj znać co to było.

Pozdrawiam

Opublikowano
  • Autor

Witam, noi jestem po zabiegu. Generalnie na samym początku chciałem Mega Mocno Podziękować Rafałowi z BMW Navi Garage!!!!!!! Wielki poztyw, Mega profeska!!!!!!!! Generalnie Rafał posprawdzał mi wszystko co trzeba, podpiał Swoją antenę gps, podpinał kompa, początkowo okazał się bezpiecznik, jednak po podpięciu wywaliło cały system;/ Niestety trzeba było to robić od nowa, ale wiadomo pełna profeska - kilka minut i wszystko jest tak jak było:) Ostatecznie okazał się czytnik MK$, no może nie tyle czytnik co jakaś jego wymienna czesć o nazwie....hipermod?? Chyba:D Także czytnik zostanie dzisiaj zawieziony do Łomianek jest gość, który zajmuje sie naprawą tego. W pon wracam do Wawy więc jade do BMW Navi Garage po czytnik:) noi na test:)

Także podsumowująć

Wszystko było sprawne, antena, wzmacniacz itp itd.

Ostatecznie padło na czytnik, w zasadzie na jego częśc HIPERMOD.

Jeszcze raz wielkie podziękowania dla Rafała!!!!!!!

Opublikowano
No i chwalić ,ze się udało :cool2: :cool2:
Opublikowano
  • Autor

Jeszcze sie nie udalo ale dzisiaj czytnik pojechal do naprawy. Koszt czytnika uzwanego jest wiele drozszy niz jego naprawa...w pon bede mial czytnik w aucie wiec napisze czy jest ok.

Pozdrawiam

Opublikowano
No wiadomo że lepiej naprawić :cool2: :cool2:
Opublikowano
  • Autor

Także jestem zadowolony, mam nadzieje, że będzie bezproblemowe smigało:)

Jeszcze raz dzięki wszystkim za sugestie i pomoc:)

Opublikowano
  • Autor

A więc tak:

Dzisiaj odebrałem od chłopaków z BMW NAVI GARAGE czytnik, zrobiony, naprawiony śmiga jak trzeba:)

Cena jest duuużo tańsza niż używany czytnik na allegro w przypadku kiedy padnie... HIP...jakoś tak:)

Podobno keidyś było to częścia zamienną dzisiaj już jej nie ma..trzeba albo naprawiać albo kombinować z takim cudem w jakiejś używce.

Generalnie podsumowująć chciałem z całego serca polecić BMW Navi Garage!!!!! Chłopaki to profesjonaliści bez fuszerki, profesjonalne podejście do klienta, naprawde konkret, widać że robią to kupe lat:)

Pozdrawiam

Opublikowano
i ok :cool2: :cool2: