Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Witam... przykode z Run on Flat zaczynam wlasnie w F25 na kolach zimpowych Pirelli Sottozero 18". Na lato Dunlop 18 ale jeszcze nie jezdzily.

Jak czytalem wczesniej uzytkownicy bardzo narzekali, ze szybko sie zuzywaja i wiadomo koszta duze. Ostatnio po szybszej jezdzie i wcale nie jakims wariackim hamowaniu wysiadajac z auta czulem smrod opon. Chyba naped na 4 i ostre gazowanie obciaza jednak troche te gumy by ciagnely 1800 kg...Troche to dla mnie zaskoczenie bo nigdy nie mialem takich efektow w subaru z samego przyspieszania. Temperatura byla kolo 6 stopni na plusie...

Ciekaw jestem czy to tylko tak w Pirelli czy kazdy ROF ma taka charakterystyke mieszanki...

Opublikowano
Mi w salonie proponowali i koła, i opony, nie mówili nic, że nie ma możliwości wymiany samych opon. W sumie cena za koła, przy rabacie, który dostałem wyszłaby taka sama jak w tym niemieckim sklepie. Ale i tak zdecydowałem się na kupno samych opon i wymianę w Feuvercie. Przy okazji były w tym samym czasie jeszcze dwie inne nowe X3 do wymiany samych opon ;)
Opublikowano
Ja wymienilem kola w norauto: bmw inchcape liczylo sobie ponad 300zl za wymiane gotowych wywazonych kol wraz z przechowaniem...
BMW Auto Rawski - NIE POLECAM!!!
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano
Kupiłem w Niemczech felgi BBS CF 7,5x17 ET 35, w zestawie nie było śrub, czy mogę użyć oryginalnych srub BMW?
  • 1 rok później...
Opublikowano

A czy ktos moze kupowal czujniki TPMS do felg nie OEMowych?

Jesli nie to ewentualnie gdzie takie zamowic, bo pewnie u dealera to ceny beda z kosmosu ?

Opublikowano

Kupowalem z ebaya, chyba juz ze 3 zestawy. Kwestia numeru czesci (sprawdz na realoem).

[d]

Kiedyś było tak:

[...] wszyscy kupujemy BMW dla radochy z jazdy, nie zawsze kierując się do końca rozumem. [...]
Opublikowano

Kupowalem z ebaya, chyba juz ze 3 zestawy. Kwestia numeru czesci (sprawdz na realoem).

[d]

A jakiej firmy kupiles bo widze ze tu sa jakies ITM albo RS Technik?