Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam !!

jak usunąć czerwony sygnał podonośnika na pulpicie i stale świecącą się kontrolkę ręcznego ??

miałem komunikat o inspekcji...odliczanie km 800 i w dół....

okazało się że to klocki przód!!!

zakupiłem klocki TRW, do tego czujnik bo mógł go szlak trafić...

zanim jednak wymieniłem coś mnie podkusilo i pogrzebałem przy liczniku :oops: używając guzika kasowania kilometrów i przełącznika BC chcąc usynać inspekcję i nabroiłem bo zmieniło się z żółtego na ten czerwony podnosnik!! :duh:

wymieniłem klocki i czujnik i dalej to samo!!!

jak to cholerstwo usunąć czy musze jechać na kompa??

jeśli samo ma zginąć to po jakim czasie bo przejchałem po wymianie jakieś 20km??

a wogóle to mozna jeździć z tym podnośnikiem nie zablokuję czegoś przypadkiem w aucie!!!

dziękkuje zapomoc!!!

Opublikowano
Najłatwiej podłączyć do komputera BMW , do nas do wawy masz daleko ale każdy warsztat co uniwersalny soft skazuje ta inspekcję tzw CBS klocków

Bimmer Retrofit Polska

Zajmujemy się diagnostyką, kodowaniem, programowaniem, naprawą sterowników, doposażenia moduły BMW, konwersją BMW z importu, DVD FREE, CIC seria F i E, BMW APPS, imp. naprawczych kodów FSC

Nasza firma posiada w BMW AG status External Service Partner