Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam

wlasnie nabylem brewki do e30 i tak sobie mysle jak by je bylo najlepiej zamontowac czy jakos przykrecac czy moze na klej do wklejania szyb

prosze podpowiedzcie mi cos

Opublikowano

Tu byl ostatnio temat ze ktos chcial zerwac takie brewki tylko chyba z E-36 Wiesz takie super extra mocnego kleju nie ma co pakowac bo ci sie znudza i nie oderwiesz tego!! Dobrze trzyma silikon octowy :lol: kiedys w innym aucie mialem i bylo oki!!

A nie uwazasz ze takie brewki to przestarzala sprawa???? :? :? :roll2:

BMW a to dobre jest!!!!!
Opublikowano
Ja proponuje nie używać zbyt mocnego kleju, bo możesz być zmuszony kiedyś do szybkiego ich zdjęcia na drodze pod bacznym okiem pana władzy :D :D
Wyłącz światła w dzień - wróć do normalności !!!
Opublikowano

w tym wypadku nawet nie zwrocilem uwagi na brewki bo caly efekt daje pakiet m technic, mocna gleba i te ciemne lampy z krzyzami...

pokaz fotke zwyklej e30 z brewkami;]

Opublikowano
moim zdaniem to jest kwestia gustu mi np w E30 sie podobaja, ale w moim E36 to bym zamordował tego kto je załozył i teraz walcze zeby je sciagnąc :evil:

ZAWIOZĘ NA ŚLUB !!!!

%5B640%3A129%5Dhttp%3A//xenonis.whitestarprogramming.de/save_the_e36/img/pics/banner.gif

Opublikowano
Ja sie dolaczam do KUJONA!! Strzasznie mi sie to nie podoba moze to bylo fajne ale z 5 lat temu!! Kwestia gustu!! Na temat gustów sie nie rozmawia!! pozdrawiam!
BMW a to dobre jest!!!!!
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
można zamontować przy pomocy zatrzasków metalowych tych samych co zamocowana jest atrapa plastikowa miedzy lampami. pozdro