Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Miałem problem z podgrzewaniem siedzeń i tylną roletą przeciwsłoneczną - przestały działać - przepalił się bezpiecznik. Bezpiecznik wymieniłem, wyciągałem też i inne. Wydaje mi się, że wszystko powkładałem tak jak powinno być. Podgrzewanie i roleta działa. Ale za to kontrolka Airbagu pali się cały czas na czerwono. Po odpaleniu samochodu gaśnie na około 1 sek, ale później zapala się na nowo. Czy od zabawy bezpiecznikami błąd mogłem wprowadzić do kompa i teraz bez podpięcia i usunięcia błędu się nie obędzie??

Opublikowano
Prawdopodobnie trzeba skasować błąd. Jak nie masz swojego oprogramowania to możesz spróbować rozłączyć aku na trochę może się skasuje zanim zapłacisz za głupie skasowanie błędu :D
Opublikowano
Poduszek nie wolno odpinać (kablami lub przez bezpiecznik) gdy akku jest podłączone (także przy wyłączonym zapłonie) - pojawi się bląd, który można skasować tylko w serwisie (ew. inpa). Wszelkie odłączenia poduszek są dozwolone wyłącznie po odłączniu akku i odczekaniu kilkunastu minut...