Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Czy ma ktoś schemat bezpieczników do bmw E87, 120d, 2006r, 163KM, Który bezpiecznik za co odpowiada?

Wdzięczny bym był za podesłanie, przekazanie tej informacji.

Opublikowano

ponawiam pytanie!

czy ktoś może mi napisać który bezpiecznik za co odpowiada w e87, który za zapalnczke, itd? jakiś schemat bym prosił, układ, opis.

• 4 lata później...
  • 1 rok później...
Opublikowano
Ale odgrzewam... który/jaki symbol bezpiecznika odpowiada za zapalniczkę ?
Na RTV znam się dobrze (moja branża ) lecz na samochodach, to jakby dziewica prowadziła blog o sexie :-)
Opublikowano
nr 30 kolego

Bardzo dziękuję. Także pewnie w imieniu innych. A jeszcze dopytam. Zauważyłem także, że w podlokietniku mam gniazdo bardzo podobne do tego, jakie ma zapalniczka. Ono także nie działa. Czy ten san bezpiecznik ( nr.30 ) odpowiada także za nie ? Jesli nie, to uprzejmie proszę ponownie ,jaki bezpiecznik odpowiada za to gniazdo w podłokietniku. Oba gniazda testowałem na ładowarce samochodowej, która ma "testowe" światełko podczas podłączenia. Dziekuję z góry za odpowiedź. PS. Zapomniałłem dodać ,że pytania dotyczą BMW 1er E87 1.6 Navi / 2004

Na RTV znam się dobrze (moja branża ) lecz na samochodach, to jakby dziewica prowadziła blog o sexie :-)