Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Koledzy moze ktorys z was mi pomoze. A mianowicie mam problem z lusterkami przy kazdym odpaleniu odchylaja sie na zewnatrz o kilka milimetrow. Skladaja sie normalnie a kiedy je rozkladam odchylaja sie na maksa na zewnatrz o 180 stopni. Moze wiecie co moglo sie stac.

Pozdrawiam

Opublikowano
Pozwolę sobie podczepić się pod temat ponieważ mam ten sam problem miałem lusterko już zdemontowane próbowałem coś tam zrobić ale niestety poległem i założyłem je ponownie .A czy można to na kompie wyłączyć?
Opublikowano

Mariusz1954 czytalem ten temat ale z niego malo wynika. Wynika z niego tylko jedna rzecz na 100% ze trzeba jechac do Lublina i zalatwic problem u kolegi ktory to naprawia. A bym z checia sprubowal sam z tym powalczyc tylko chcial bym otrzymac pare precyzyjnych instruckji od kogos kto to naprawial.

Pozdr.

Opublikowano

Zalozylem dlatego drugi raz ten temat poniewaz pisalem PW do kolegow ktorzy tam pisali ale nie uzyskalem zadnej odpowiedzi.

Pozdr.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam panowie podpinam sie tutaj bo mowa o lusterkach mam problem z prawym

A konkretnie kiedy chce ustawić lusterko w ktorakolwiek str nacisne guzik

Lusterko zawsze odchyla sie do prawego górnego rogu i podgrzewanie lusterka tez nie działa ...

Lewe działa normalnie

Ma ktoś jakiś pomysł ?

Generalnie to nawet wybranym sie do Lublina z tym ze to z 2500km jak dla mnie;)