Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam was. Dzisiaj montowałem nowe głośniki w tylnej półce i zaówazyłem jakieś wiatraczki w miejscu kratki wentylacyjnej , czy wiecie do czego one są i kiedy działają, próbowałem załączać wszystko po kolei a one stały?
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Kolego, możesz zrobić jakąś fotę? Miałem styczność z kilkoma e39, i nic takiego w żadnej nie widziałem, no chyba że źle szukałem.
Opublikowano
kurcze wszystko mam teraz skręcone ale za tydzień chce montować kondesatory i będe musiał jeszcze raz zciągnąć półke tylnią to zrobie kilka fotek, ale jak wyciągne zagłówki z kanapy to wtedy jest lepsze dojscie by zobaczyć te wentylatorki, one są dokładnie na końcach tych plastikowych kratek skierowane jeden w lewo a drugi w prawo by sięgać całą szybe podczas dmuchania , tylko ze mi niedziałają ale kable są oryginalne z naklejką i znaczkiem BMW.
Opublikowano
A działa Ci podgrzewanie szyby? Może nie działa i ktoś sobie wypatenował, żeby szyba nie parowała :D

hahhaha dobre :cool2:

Opublikowano
Podgrzewanie dziala tylnej szyby a ten wiatrak dziala dopiero po wlaczeniu obiegu wewnatz. AZdjecia zrobie specjalnie dla tommyarbi by zobaczyl jak wyglada pelna wersja. :norty:
Opublikowano
To wstaw fotki bo jeszcze czegoś takiego nie widziałem :D

Oj tam oj tam F10/F11 seryjnie wychodzi z wiatraczkami :mrgreen: