Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam,

Panowie, mam pytanie odnosnie funkcji rest - czesto podczas trasy nocnej musze sie zatrzymac na komara, do tej pory nigdy nie zostawialem funkcji rest wlaczonej gdyz nie jestem pewien jak dlugo bedzie dzialala i boje sie obudzic z rozladowanym akumulatorem. nie wiem jakie jest obciazenie akumulatora przy wlaczonej funkcji domyslam sie ze funkcja sie wylaczy przy wystudzeniu plynu chlodzacego - pytanie - czy akumulator jest w jakis sposob zabezpieczony?

pozdrawiam

Opublikowano

z tego co pamiętam to po pierwsze temp płynu chłodzącego minimum 70stopni i na dworze ponizej 25stopni, i to funkcja która wykorzystuje ciepło wody i robi to bodajże przez 15 min, i to jest bardziej do postojów np przed przejazdem kolejowym, promem itp gdzie musisz się zatrzymać gasisz auto a jest np zima i sobie grzejesz.

pzdr. Łukasz

Opublikowano

Wszystkiego nie gasi , najpierw śpiewa i wyświetla komunikat o spadku napięcia a potem przygasza co się da . U mnie kilka razy gdy słuchałem muzyki bez zapłnu silnika przez kilka godzin to wyświetlacz ustawia się na 50 % jasności .

Funkcja rest bardzo przydatna ale tylko w zimie tak jak napisano wyżej .

Domek nad najczystszym jeziorem na Mazurach - Wakacje - Święta - Ferie - Weekendy - Sylwester -http://domkinarty.spanie.pl/
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
A czy przy włączonej funkcji REST można regulować temperaturę powietrza czy ten system sam automatycznie to robi ?
Opublikowano
A czy przy włączonej funkcji REST można regulować temperaturę powietrza czy ten system sam automatycznie to robi ?

hmmmm też mnie to zastanawia jak to jest :(