Skocz do zawartości

potrzebne schematy modulu CHECK CONTROL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

od jakiegos czasu z kilkoma kolegami rozwiazujemy problem - ja zlikwidowac komunikat getriebenprogram po zmianie skrzyni z automatycznej na manualna - wszystkie pomysly zawiodly .... jak narazie bmw wygrywa :mad2:

potrzebujemy schemat elektryczny modułu CHECK CONTROL do e32 / e34 ( rozpiske pinow - cokolwiek )!! poniewaz w naszych zasobach go nie ma :cry2: oraz jezeli to mozliwe schemat EGS - np 7.3 ( ale z tym moze byc ciezko )

Opublikowano

Witam:)

Mogę coś co mam nadzieję, ze sie przyda przesłać Ci na maila,ale najpierw musisz go podać, tylk w miare szybko, bo na weekend wyjeżdżam jak tylko trochę wyzdrowieję

Wszystkie samochody są prawie jak BMW... prawie robi wielką różnicę:))

Więcej mocy:

http://img61.imageshack.us/img61/1872/doladowanie3kk.jpg

Opublikowano
  • Autor

Mogę coś co mam nadzieję, ze sie przyda przesłać Ci na maila,ale najpierw musisz go podać, tylk w miare szybko, bo na weekend wyjeżdżam jak tylko trochę wyzdrowieję

:cry2: narazie nic ..... - jeszcze raz - moj mail - [email protected]

Opublikowano

czy sprawdzales w Bentley Manual dla e32? jakis czas temu na forum pojawil sie link do zeskanowanej wersji ;)

poszukaj tez tutaj, moze bedzie cos na temat Twojegoi problemu: http://www.e38.org/e32/

pozdrawiam

luther

pozdrawiam

luther

Opublikowano
  • Autor

mam całego bentleya do e32 na dysku - ale niesty tego co potrzebuje tam nie ma ....

a link do wersji zeskanowanej by sie przydal bo na tej co ja mam to slabo widac rysunki ....

Opublikowano
  • Autor

wielkie dzieki za schematy - troszke mi to pomoglo .......... jakbys mial cos jeszcze to :D

jednak dalej bmw wygrywa....

Opublikowano
A ja mówie tylko przeprogramowanie kośći w liczniku i wszystko będzie chodziło jak trza :D
www.klinika-bmw.pl
Opublikowano
  • Autor

:naughty: - i mam za to zaplacic 150 zł ??? oni chyba zwariowali - za 120 mam uzywany licznik na allegro ....

jest na to sposob radku - bo np e28 podaje sie mase na 9 pin gdzies tam i wszystko smiga ....

Opublikowano
W e32 ie34 trzeba przeprogramować a jak chcesz to kup licznik tylko nr nadwozia nie bedą sie zgadzały.
www.klinika-bmw.pl