Skocz do zawartości

E91 2007 rok NAVI PROFESSIONAL jak spolszczyć?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie,

zakupiłem E91 w DE. Jak to w DE wszystko jest w uroczym języku DE:) Czy spolszczenie całości można zrobić tylko za pośrednictwem profesjonalnej firmy? Czy także samemu? Dysponuje Systemem Professional z Audio Logic7. Co radzicie? Da się coś samemu czy trzeba do fachowca?

Z góry dzieki

Pozdrawiam

Piotrek

Opublikowano
jest potrzebny kabelek ,program NCS którym zmienimy wersję językową na rosyjski i płytka z softem ( polskim ) mam nadzieje ze się nie pomyliłem , poszukaj po forum było gdzieś opisywane
Opublikowano
  • Autor
A czy w samym interfejsie jest możliwość zmiany języka np na angielski? Już by mnie to urządzało ale nie wiem czy to możliwe. Pewnie w przeciwnym razie pozostaje wizyta u szpeca bo niesttey w necie nie ma klarownej instrukcji.
Opublikowano
Panowie,

zakupiłem E91 w DE. Jak to w DE wszystko jest w uroczym języku DE:) Czy spolszczenie całości można zrobić tylko za pośrednictwem profesjonalnej firmy? Czy także samemu? Dysponuje Systemem Professional z Audio Logic7. Co radzicie? Da się coś samemu czy trzeba do fachowca?

Z góry dzieki

Pozdrawiam

Piotrek

witam,

zapraszamy do skorzystania z usług w naszej firmie. Przerabiamy cały system BMW PROFESSIONAL na język polski oraz jesteśmy jedną z 4 firm w POLSCE oferującą z głosem polskim prowadzącym nawigacje(lektorem PL)

ZDALNA KONWERSJA USA/EUROPA KODOWANIE PROGRAMOWANIE CCC/CIC/NBT/ EVO ID 4 5 6/ MGU ID7 ID8 ID8.5 ZMIANA REGIONU,AKTUALIZACJA CARPLAY/ANDROIDAUTO, NAPRAWA NAWIGACJI CCC/CIC, kodowanie NCD 2.0, FSC/SFA PLIKI NAPRAWCZE, WALIDACJA ECU i inne

realizacje kliknij --> Facebook

POLSKIE MENU BMW E60 E61 E70 E71 X5 X6 E90 F01 F07 F10 F25 F30 G01 G05 G06 G11 G12 G20 G30 U11 U10...

PARTNER BMW AG

telefon/whatsApp +48 504384405

http://www.menupolskie.pl/polskie-menu/bmw.html

menupolskie2.jpg

Opublikowano
Panowie,

Z góry dzieki

Pozdrawiam

Piotrek

witam,

zapraszamy do skorzystania z usług w naszej firmie. Przerabiamy cały system BMW PROFESSIONAL na język polski oraz jesteśmy jedną z 4 firm w POLSCE oferującą z głosem polskim prowadzącym nawigacje(lektorem PL)

a może kolego "ajlb"jakas pomoc na zadane przez kolege **piotrek71207** pytanie ?? chyba po to jest forum :) chyba ze się mylę :(

Opublikowano

-Do piotrek71207.

Czytałem twoje posty z okresu poszukiwań bmki. Tyle czasu na to poswieciles zeby znalezc idealny samochod, a teraz chcesz go popsuc. Po co ci ten jezyk polski, nie wystarczy angielski. Przeciez to jest pare zwrotow, ktorych jest sie w stanie nauczyc kazdy. Dodatkowo, jezeli wgrasz j.polski to zlikwidujesz sterowanie glosowe (o ile takie posiadasz).

Opublikowano
  • Autor
Nie wiedziałem że można ustawić angielski. jak to zrobić? angielski wystarczy mi w zupełności. gdzie szukać tego w menu?
Opublikowano
Jeśli masz ustawiony język niemiecki to wejdź w główne Menu -> Einstellungen -> Sprache i zaptaszkuj na Englisch.

Edytowane przez macznik

Opublikowano
  • Autor
Super dzięki. Rozumiem że w tej opcji sterowanie głosem działa?
Opublikowano
Działa, bo nie ingerowałeś w system tylko wykorzystałeś oryginalne/fabryczne możliwości.
Opublikowano
albo do kogoś kto ma odpowiedni sprzęt :)
Opublikowano
Zapraszam do nas mozemy przeprogramowac auto ISSS i wybierzesz język.. www.bimmerretrofit.pl

Bimmer Retrofit Polska

Zajmujemy się diagnostyką, kodowaniem, programowaniem, naprawą sterowników, doposażenia moduły BMW, konwersją BMW z importu, DVD FREE, CIC seria F i E, BMW APPS, imp. naprawczych kodów FSC

Nasza firma posiada w BMW AG status External Service Partner

Opublikowano
Tylko, zeby zmienic jezyk sterowania glosem musisz podjechac do ASO.
albo do kogoś kto ma odpowiedni sprzęt :)

Co Wy opowiadacie - jeśli ma fabrycznie / oryginalnie język niemiecki + angielski to po przestawieniu w Menu sterowanie głosem będzie działało bez łaski w wybranym !!!

Opublikowano
No chyba nie zawsze , bez update się nie obejdzie :nienie:

Bimmer Retrofit Polska

Zajmujemy się diagnostyką, kodowaniem, programowaniem, naprawą sterowników, doposażenia moduły BMW, konwersją BMW z importu, DVD FREE, CIC seria F i E, BMW APPS, imp. naprawczych kodów FSC

Nasza firma posiada w BMW AG status External Service Partner