Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam, jestem nowy na forum i to moj pierwszy post, chce kupic bita e91 r6, a benzyne nie latwo jest znalezc lekko uszkodzona.moze podpowieci czy auto pod linkiem jest warte swojej ceny i ile moze kosztowac naprawa. bylem u dobrego blacharza, oferowal mi swoje ulepy, wyslalem mu maila i link ale olal mnie, moze ktos tutaj pomoze.....

http://otomoto.pl/bmw-325-benzyna-211-km-C25267364.html

cena jest bez oplat

pozdrawiam

Opublikowano

Ciekawe auto ale cena malozachęcajaca.

Osobiście w ogole bym sie nie zainteresował

Po krótce, zakup błotnika przedniego, drzwi x2 kompletne. Tylny błotnik moze uda sie naprawic ale bedzie na nim duzo szpachli + szyba. Słupek dachowy do naprawy szyba przedna na 99% do wymiany, naprawa dachu. Słupek środkowy tez moze byc uszkodzony. Znajac zycie praktycznei całe auto wraz z dachem bedzie do malowania.

Generalnie wg mnie auto juz podpicowane do sprzedaży, wyposażenie kiepskie, cena tez bez rewalacji

Auto ma ponad 1200 wyswiatlen - auta uszkodzone kupuja raczej handlarze, którzy maja jako takie pojecie i wierz mi ze auto na którym mozna zarobic sprzedaje sie do 3dni

Opublikowano
Temat zamknięty.sprawdzilem vin, do 2008 serwisowany w aso, mial wtedy 120cos tys. przebiegu, pozniej historia nieznana, a stoi teraz 119 tys i ooo :? . bede dalej monitorowal, moze w koncu sie trafi cos lepszego. pozdro
Opublikowano
Ale ludzie kit wciskają i kłamią w żywe oczy. na allegro pojawilo sie to http://otomoto.pl/bmw-325-2-5-benzyna-navi-czarna-piekna-C24878759.html , dzwonie do niego, on ze cena okazyjna bo kasy pilnie potrzebuje, mowie " mam 700 km, z kolegą przyjade ktory tez handluje i nic przed nim sie nie da ukryć wiec troche szkoda by bylo drogi......, a on na to że OK, samochod malina i mucha nie siada. sprawdzilem vin i się okazalo ze z przodu dzwon taki był ze wymieniany caly przod z podłuznicami i drzwiami, napisalem do goscia ze minął sie z prawdą , a on na to "ale teraz jest bezwypadkowy :) " :duh:
Opublikowano
Cena tego 325 mówi sama za siebie, ja nawet bym nie dzwonił do sprzedawcy
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
Odpuść tego gościa, pojedziesz z nim a auta nie będzie, bo akurat sie sprzedało to zwykli naciągacze.