Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam!Kupiłem nowy nabytek,E34 rok 1995 jak w temacieTDS.Posiadam komplet kluczyków wraz z kluczem matką,jednak tak naprawde tylko jeden działa porawnie znaczy nie jest zużyty.Wczoraj poszedłem do punktu dorabiania kluczy i jakie było moje zdziwienie gdy pan powiedział,że może dorobić mi tylko do otwierania drzwi ponieważ kluczyk ma w sobie imobilaizer.Moje pytanie jest takie czy to możliwe kluczyk zwykły zero guzików kawałek plastiku z nadrukiem BMW.W poprzedniej miałem guziki to bym sie zgodził,że mogą tam być jakieś cuda.
Opublikowano
Immobilajzer nie musi mieć guzików. Ja dorabiałem już dwa razy kluczyki do Renault Mastera, za 1 kluczyk + kodowanie immobilajzera ponad 120zł.

http://25.media.tumblr.com/tumblr_m9u4h0flHW1qarea0o1_500.gif

Posiadam sporo części z e34 na sprzedaż. Kompletny silnik M20B20.

GG: 12785321

Opublikowano

Niech owy Fachman dorobi Tobie kluczyk na oryginalnym surowcu (np.z latarką), a stary kluczyk otwórz przy pomocy ostrego narzędzia (zapewne rozpołowić trzeba nożem) i przełóż pluskwę. Jeśli dobrze zrozumiałem, starego kluczyka i tak nie będziesz już używał...

Pozdrawiam

Opublikowano
Dziękuje koledzy za odpowiedż,ale nie będe za wiele wymyślał podjadę do salonu mam nadzieje,że mi pomogą i kredytu brać nie będe musiał :)
Opublikowano

Klucz główny podświetlany kodowany (z latarką) - 51 21 8 205 311, koszt 279,95 zł. Do zamówienia konieczny będzie dowód rejestracyjny auta i Twój dowód osobisty (ASO wykona kserokopie i dołąćzy do dokumentacji zamówienia).

Pozdrawiam

Opublikowano
Dzięki jeszcze raz za wyczerpującą odpowiedż,wczoraj nie miałem czasu zadzwonić ale jeśli takie są koszty to nie ma tragedi.