Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam,ostatnio zapaliła mi się kontrolka poduszki i pasów ,pojechałem na komputer panowie z serwisu usuneli błąd ale po paru dniach kontrolka ponownie się pali co może być przyczyną ponownego palenia się kontrolki pasów i poduszki .Jedyne co mi przychodzi do głowy to mata ale jak by była uszkodzona to by mi tego błędu za pierwszym razem nie usuneli chyba.
Opublikowano
Witam. Miałem tak w e46 . Dało się skasować bład poduszki, który wyskoczył właśnie z maty. Po jakimś czasie znowu wyskakiwał. Skończyło się na wymianie maty. Miała przetartą ścieżkę. Ale jeszcze nie wiem jak jest w e60 czydzała to tak samo...?
Opublikowano
ja miałem taki problem. było związane to z napinaczem pasa kierowcy. błąd na kompie skasowali ale po jakimś czasie znowu się włączył. następna naprawa polegała na przeczyszczeniu czy przesmarowaniu kostki sam nie wiem. i do dzisiaj nie ma problemu a w ASO mówili że będzie trzeba napinacz pasa wymienić.
Opublikowano

Dowiedz się dokładny kod błędu bo może być kilka przyczyn...

jak 93f9 to walnięty sterownik AIRBAG GATEWAY, ja tak miałem a walczyłem z tym chyba ze 2 miesiące kostki, mata, napinacz,klema itp itd

pzdr