Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam takie problem mianowicie chodzi o bmw e36 1.8 :

Wczoraj jechałem samochodem na ulicę wbiegł kot chciałem ominąć i zarzuciło mi tył przywaliłem w krawężnik i zatrzymałem się kawałeczek dalej.

Odpaliłem silnik i nie chcą mi wejść biegi wchodzi jedynie 4 i to nie wiadomo naciskam na hamulec on również twardy jutro dam do mechanika ale proszę

o pomoc jeżeli ktoś coś może pomóc.Hmm może zapchany gdzieś od spodu nie wiem nie znam się bo zgarnąłem trochę ziemi nie ma pojęcia Pomoc .

Opublikowano
Skoro udeżyłeś o krawężnik tyłem tzn mogłeś uszkodzić napęd. Bez ogledzin sie nie obejdzie
Opublikowano

Hmm okazało się że mam rozbite poduszki na silniku ale czy to bedzie przyczyną że nie chcą wejść biegi lecz tak jak mówię jeżeli trzymam to ten bieg jest bo sprawdzałem

jeżeli ktoś coś wie czekam na odpowiedzi.

Opublikowano
jesli poduszki sa przestawione to tak, bo w tedy skrzynia sie albo pocyli albo przesunie na bok, a tam jest doslownie kawalek do wbicia biegu, jak bys chcial mam do sprzedania poduszki do 1,8
  • 3 tygodnie później...