Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam tych plastików w które wkręca się tylnie głośniki (płaski plastik z wyciętym kołem) o srednicy 165mm. Te z 135mm sa za male :).

Gdzieś tu kiedyś widziałem link do sklepu internetowego z takimi detalami ale nie moge znalezc :(.

Opublikowano
albo poszukaj na allegro ostatnio bylo cos tam takiego kompletne plastiki na tyl do e-36

B - M - W

http://img135.imageshack.us/img135/9788/160x80houseofflyingdaggers202t.jpg

Opublikowano

Ekhm ten temat juz wałkowałem i niestety musze ci odradzić kupienia tych redukcji ponieważ posiadasz 316i COMPACT więc tam one pasować nie będa.

niestety Compactowcy sa skazani na np:

dokupienie tylnej półki na której mozemy zamocowac 165.

pozdrawiam.

Opublikowano
ToXiCDeAtH Wlasnie widzialem twojego posta i mialem napisac i zapytac czy w koncu mozna czy nie. Strasznie nie fajnie ze nie mozna :(. Orientujesz sie gdzie moge nabyc takowa półke?
Opublikowano
W E34 nie bardzo sie da w półce ciąć dziury,dlatego,ze jest tam blacha.Ramki już mam,teraz tylko głośniki trzeba podkupić.Kupiłem jeszcze taniej ramki niż w tym linku co wczesniej wkleilem.Ale nie wiem ,czy to coś poprawi w graniu.Może lepiej kupić jakieś lepsze 13 i założyć zamiast oryginalnych.