Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
chetnie bym oddał krew ale nie moge ze wzgledow zdrowotnych gdybym mogl to bym juz byl w punkcie krwiodastwa. Pamietajmy nie tylko o ofiarach w kielcach pamieatjmy że także wiele umiera tuż po przewiezieniu do szpitala z powodu że niema krwi ktorą można przetoczyć :cry: :cry:
Opublikowano
Pamietajmy nie tylko o ofiarach w kielcach :cry: :cry:

w televizorze mowili ze to chyba na śląsku było...

ZAWIOZĘ NA ŚLUB !!!!

%5B640%3A129%5Dhttp%3A//xenonis.whitestarprogramming.de/save_the_e36/img/pics/banner.gif

Opublikowano
:duh: pokrecily mi sie kielce z katowicami a to ponoc na pograniczu katowic z chorzowem i teraz na kazdym portalu inaczej mowia. Swoja droga tych lekarzy co mnie pozbawili mozliwosci pomocy innym , "przy okazj" rozpieprzjac mi zdrowie to bym do lasu wywiozl najchetniej :cry:
Opublikowano

Ja też jeśli bym mógł to z miłą chęcią oddałbym krew,ponieważ każdy sposób na pomoc ofiarą tragedii jest dobry ,ale z tego co wiem to przy oddawaniu krwi trzeba spełnić tak ostre warunki typu : nie można być alergikiem ,po wizycie u dentysty,po leczniu grypy lub innych chorób ,i wielu innych przeciwskazaniach ze ja się nie kwalifikuje.

Chociaż to dziwne bo jeśli chodzi o oddanie szpiku kostnego to jestem w takim banku szpiku i tam nie stwierdzono u mnie przeciwskazań.

Jeśli BMW jest chorobą ,to ja nie chcę wyzdrowieć.

Mój mały czarny Diabełek 323Ti compact

Opublikowano

Ja osobiscie jestem honorowym dawca krwi i uwazam , ze jest to naprawde swietna inicjatywa .

My tez mozemy kiedys potrzebowac krwi .

Opublikowano
Ja też jeśli bym mógł to z miłą chęcią oddałbym krew,ponieważ każdy sposób na pomoc ofiarą tragedii jest dobry ,ale z tego co wiem to przy oddawaniu krwi trzeba spełnić tak ostre warunki typu : nie można być alergikiem ,po wizycie u dentysty,po leczniu grypy lub innych chorób ,i wielu innych przeciwskazaniach ze ja się nie kwalifikuje.

Chociaż to dziwne bo jeśli chodzi o oddanie szpiku kostnego to jestem w takim banku szpiku i tam nie stwierdzono u mnie przeciwskazań.

To namów kogoś ze swoich znajomych, rodziców, może dziewczynę..?

Pozdrawiam

Pułkownik Zuber

Opublikowano

ale technika idzie na przód wciąż i teraz np angielscy naukowcy opracowali taką ciecz która dodana do krwi powoduje ze niema znaczenia grupa krwi wiec moze kiedys alergicy i inne osoby chore bda mogły oddawac krew w szczegolnosci ze alergokow przybywa z dziesieciolecia na dziesieciolecie śrenio o 4/10 wiec pewnie w koncu all bedziemy na cos uczuleni. Ja naprzykład od niedługiego czasu jestem uczulony na kaczki hehe.

PS. Widze że Płk Zuber stale panienki zmienia