Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, mam problem z e34 z 1989 roku 2.5 12v gdyż silnik na luzie normalnie wkręca się w obroty, chodzi jak normalny zdrowy sinik a tak na prawdę podczas jazdy nie ma mocy. Nawet z miejsca nie chce nic zakręcić, nawet jak da się trochę do tyłu i wrzuci pierwszy bieg! Auto jeździło na zwykłej instalacji gazowej ale też na benzynie. Ma katalizatory, trochę słychać zawory. Nie wiem jak było wcześniej bo auto można powiedzieć że dostałem i wcześniej nie miałem z nim stycznośći. Proszę o pomoc, podpowiedzcie co to może być i jaki może być koszt naprawy
Opublikowano

może sprzęgło?

Czasami nie chce się takim osobom pomagać. Po co w trakcie jazdy do tyłu wrzucasz jedynkę? Pewnie głównie chodzi Ci żeby tym autem palić gumę :duh: tak wynika z postu

Opublikowano
trochę słychać zawory

Wyreguluje je. Potem szukaj dalej.

http://25.media.tumblr.com/tumblr_m9u4h0flHW1qarea0o1_500.gif

Posiadam sporo części z e34 na sprzedaż. Kompletny silnik M20B20.

GG: 12785321

Opublikowano
może sprzęgło?

Czasami nie chce się takim osobom pomagać. Po co w trakcie jazdy do tyłu wrzucasz jedynkę? Pewnie głównie chodzi Ci żeby tym autem palić gumę :duh: tak wynika z postu

Bo chciałem sprawdzić czy da radę w takiej sytuacji a tu nic... Dziwiło mnie strasznie że 2.5 nic nie chce zrobić. Do zabawy mam e30 a e34 ma być okrętem flagowym i nie bd służyć do niczego innego jak jazda. To nie sprzęgło bo czuć jak ciągnie i wgl