Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, temat zapewne już kiedyś był, ale chciałbym Was zapytać czy jest to warte świeczki, a ponoć nic nie kosztuje. Otóż mam radio business cd którego dane wskazują:

SN V1142392

SV 06-07 600

Czy mam możliwość podpięcia zewnętrznego źródła dźwięku, poprzez prosty kabelek, aby wyprowadzić jacka w postaci złącza aux? Radia jeszcze nie wyjmowałem ponieważ wcześniej chciałbym się dowiedzieć czy jest sens całej zabawy. Dziękuję bardzo za pomoc.

Opublikowano

Witam !

Mam BMW z 11.2003 roku i radio Siemens, a w związku z tym problemy z uruchomieniem AUX, podłączyłem kabel na 3 piny i w innych radiach (Alpina, itp.) gra u mnie niestety nie, w związku z tym zrobiłem numer z bypassem i jutro spróbuje podłączyć, dam znać jakie będą rezultaty.

Opublikowano
O tych 3 pinach myślałem, ale chciałbym aby ktoś się wypowiedział czy to zadziała w połączeniu z moim radiem (SN i SV).
Opublikowano
Na radiu pojawia się opcja aux ? Jeśli tak podam numery pinow ze schematów...

Bimmer Retrofit Polska

Zajmujemy się diagnostyką, kodowaniem, programowaniem, naprawą sterowników, doposażenia moduły BMW, konwersją BMW z importu, DVD FREE, CIC seria F i E, BMW APPS, imp. naprawczych kodów FSC

Nasza firma posiada w BMW AG status External Service Partner

Opublikowano
Nie pojawia się, jeszcze nic nie grzebałem ale napis aux nie mam do wyboru na radiu. Czy to nie wyskoczy (aux) po podpięciu się do owych pinów?
Opublikowano

Witam !

Dziś podłączyłem kabel według opisu dotyczącego dodatkowej wtyczki podłączonej do wejścia wtyku zmieniarki CD (lewa strona) i nadal nie działa AUX, już nie mam więcej pomysłów, sprawdziłem wszystkie opcje opisane na forum i mam wrażenie, że trzeba sobie dać spokój bo widocznie Siemens nie brał tego pod uwagę.

Pozdrawiam