Skocz do zawartości

[E46] Business CD AUX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, temat zapewne już kiedyś był, ale chciałbym Was zapytać czy jest to warte świeczki, a ponoć nic nie kosztuje. Otóż mam radio business cd którego dane wskazują:

SN V1142392

SV 06-07 600

Czy mam możliwość podpięcia zewnętrznego źródła dźwięku, poprzez prosty kabelek, aby wyprowadzić jacka w postaci złącza aux? Radia jeszcze nie wyjmowałem ponieważ wcześniej chciałbym się dowiedzieć czy jest sens całej zabawy. Dziękuję bardzo za pomoc.

Opublikowano

Witam !

Mam BMW z 11.2003 roku i radio Siemens, a w związku z tym problemy z uruchomieniem AUX, podłączyłem kabel na 3 piny i w innych radiach (Alpina, itp.) gra u mnie niestety nie, w związku z tym zrobiłem numer z bypassem i jutro spróbuje podłączyć, dam znać jakie będą rezultaty.

Opublikowano
  • Autor
O tych 3 pinach myślałem, ale chciałbym aby ktoś się wypowiedział czy to zadziała w połączeniu z moim radiem (SN i SV).
Opublikowano
Na radiu pojawia się opcja aux ? Jeśli tak podam numery pinow ze schematów...

Bimmer Retrofit Polska

Zajmujemy się diagnostyką, kodowaniem, programowaniem, naprawą sterowników, doposażenia moduły BMW, konwersją BMW z importu, DVD FREE, CIC seria F i E, BMW APPS, imp. naprawczych kodów FSC

Nasza firma posiada w BMW AG status External Service Partner

Opublikowano
  • Autor
Nie pojawia się, jeszcze nic nie grzebałem ale napis aux nie mam do wyboru na radiu. Czy to nie wyskoczy (aux) po podpięciu się do owych pinów?
Opublikowano

Witam !

Dziś podłączyłem kabel według opisu dotyczącego dodatkowej wtyczki podłączonej do wejścia wtyku zmieniarki CD (lewa strona) i nadal nie działa AUX, już nie mam więcej pomysłów, sprawdziłem wszystkie opcje opisane na forum i mam wrażenie, że trzeba sobie dać spokój bo widocznie Siemens nie brał tego pod uwagę.

Pozdrawiam