Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

pytanko mam jak mogę ;p

wiec tak - na odpalonym silniku pojawia się opcja u mnie w menu kluczyki z ptaszkiem i kluczyka z innym symbolem (teraz nie kojarze) w opcji z ptaszkiem są ustawienie tak jak w kompie czyli km, mil itp, a w drugiej opcji są jakieś inne symbol drzwi np. jakis wybór czasu 15sec 40 sec, o co kaman ? nie znalazłem tego na forum a chciałbym się dowiedzieć.. z góry dziękuje :)

Don't follow the rules. Make them..
Opublikowano
Ustawienia dotyczące zamykania drzwi, czasu oświetlenia drogi do domu itp - przyklejony post powyżej masz instrukcje obsługi - zciągnij i przeczytaj. czasem ciekawe rzeczy sa tam napisane ;)

pozdrawiam

http://www.hostpic.org/images/75oie_1992258bREE92Wx_2_.png

Pomogę w mojej okolicy przy diagnozie,kodowaniu itp. Free of charge.

Opublikowano
a wlasnie tu jest zonk...w instrukcji brak wzmianki o tym - przeszukalem trzy i nic :(
Opublikowano
no ok... nie chodzi mi o "te" menu z formatem tylko to drugie z ikonką drzwi, klamki, z czasem... to pierwsze, że jest to wiem - znalazłem - drugiego nie :)
Opublikowano

symbol kłódki otwartej - włączenie lub wyłączenie mrugnięcia kierunków przy otwarciu centralnego zamka

symbol kłódki zamkniętej - wł/wył mrugnięcie kierunków podczas zamknięcia centralnego

symbol drzwi - wybór sposobu otwarcia centralnego zamka przy jednokrotnym naciśnięciu na pilocie "otwórz" - 1x tylko drzwi kierowcy lub wszystkie

symbol kłódki z A - wybór czasu po jakim zamknie się centralny zamek

symbol pionowej kreski ze strzałką - wybór prędkości przy jakiej zamknie się centralny zamek

symbol słoneczka- wł/wył światła dzienne

symbol światła mijania - wybór czasu oświetlenia drogi do domu (follow me home)