Skocz do zawartości

E39 520 duża navi - radio, cd, telewizja zacina się

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam taki dziwny problem.

Mam dużą navi z wyświetlaczem, tv, i zmieniarkę na 6 płyt w bagażniku.

Otóż w trakcie jazdy zacina mi się radio, przestaje grać na 5 sek po czym dalej działa. Identycznie dzieje się z CD (zmieniarka na 6 cd w bagażniku) i z telewizją (obrazu nie ma ale dźwięk działa podczas jazdy - tylko się właśnie zacina).

Dokładnie jakby był tam windows i wczytywał plik co jakiś czas, jakby wszystko się zawieszało na te 5 sek. Nie działa przygłaszanie itd.

Wyciągnąłem płytę z dużej navi - nie pomogło. Jazda bez płyt w zmieniarce też nic nie daje. Opcje w radiu (rds, memo itd) włączyłem i wyłączyłem już też chyba wszystkie i nic się nie zmienia.

Nie zauważyłem, aby miało to też związek z jazdą po dziurach - włącza się i wyłącza nawet na najrówniejszej drodze.

Żeby było jeszcze dziwniej to dojeżdżam codziennie do pracy 1h w jedną stronę i problemu praktycznie nie zauważam. Zaczyna się tak dziać przy wyjechaniu w trasę.

Jakieś sugestie

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Wyłącz TMC.

BMW Schnellservice

Mechanik

Elektronik

• 8 miesięcy temu...